Akvapráz fülbevaló, ezüst, szenzációs újdonság!

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 14,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: akvapráz

Akvapráz fülbevaló, ezüst

Akvapráz fülbevaló pár.

Újdonság, új ásvány felfedezés korlátozott darabszámban. Akvapráz medál ezüst akasztórésszel. A kő mérete kb 2,5-3 cm

A Gemological Institute of America (GIA - Amerikai Ásványtani Intézet) egy új ásványfajtát jelentett be. Az elképesztő felfedezés a kalcedon egy teljesen új, króm-nikkel tartalmú változata. Az ásványt akvapráz - nak nevezte el görög felfedezője, Yianni Melas. A kékes-zöld színű ásványt az Égei tenger vizének színehez hasonlítják madártávlatból. Bár előfordul tisztán babakék vagy kékes-zöld formában is, Melas azokat a példányokat részesíti előnyben, melyek felhőkre hasonlító részeket, anyakőzetet is tartalmaznak, mert ez a kőnek sokkal természetesebb látványt és a csiszolás, polírozás során sokkal több karaktert ad. Az akvapráz név két görög szó összetételéből ered: az aqua szóból, melynek jelentése a tengerre, és a phrase szóból, aminek jelentése zöldre utal.
 
Melas először Afrikában találkozott az akvaprázzal, azon belül elmondása szerint egy opálkitermelésről  ismert helyen. Akkor vetett rá szemet, amikor egy barátja kunyhójába látogatott. A nyers ásvány nem volt jó állapotban és egy polcon állt. "Nem tudom elmagyarázni, miért gondoltam hogy ez más" - mesélte. "Olyan ez, mint a harmadik szem működése. Kövek ezreit láttam már és aztán az emberre rájön egy érzés. Amikor magamhoz vettem a követ, megborzongtam, vicces érzés volt. Ez egy olyan érzés, amit követni kellett." Ásott és ásott a környéken, és végül talált több példányt is ebből a kőből, de nem volt biztos benne, hogy mi az. Néhányan találgattak, hogy ez krizokolla, mások zöldeskék opálnak vélték, a legtöbben azt gondolták krizopráz. Végső válaszra várva elküldte a talált mintát a GIA-nek, ahonnan 3 hónapig semmi hírt nem kapott. Végül felhívták, hogy valami lenyűgözőt találtak. Nem krizoprázt, nem krizokollát, hanem egy eddig felfedezetlen, teljesen új kalcedon fajtát.
 
Az akvapráz gyógyhatása
Mivel a kémiai összetételét tekintve a kalcedon egy változata, így a hatása hasonló, de a tengerre emlékeztető színárnyalat és a benne található nikkel miatt új, eddig akár felfedezetlen energia minőségekre is lehet számítani.
 
Az akvapráz egy nagyon nyugtató, kellemes erejű ásvány, mely segít a hétköznapi hullámvölgyeket könnyedén, eleganciával venni. Erősen a szellemi és spirituális középpontodban tart, segít meglátni a történtekben a magasabb szintű okokat, a jót és a "fényt". Nagyon jó művészeti és kommunikációs segítő, így az alkotásnak, és társas életnek egyaránt köve az akvapráz.
 
Az akvapráz segít stabil kapcsolatot teremteni a felsőbb vezetőiddel, megélni az egészséges mértékű spiritualitást a hétköznapi életben is. Vele könnyebben megtalálhatod a társaságodat és kommunikációdra tett jó hatásának köszönhetően könnyebben, effektívebben, diplomatikusabban tudod elmondani belső igazságodat.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram