Gyógyító Kövek - A szuper hetes, szent hetes

Szuper hetes, többi nevén melódiakő, Szent Hetes.

Mára sok-sokféle ásvánnyal találkoztam. Ezek közül még most is számomra az egyik legmegdöbbentőbb a szuper hetes. Mindig meglep az a szédítő érzés, amikor kézbe fogom ezt a kristályt, ha jó helyről származik. Azóta sok helyen elterjedt az ezotéria körében a szuper hetes híre és az évek múltával már több helyen is megjelent ez kő, ezzel kapcsoaltos tapasztalataimat szeretném veled bizalmasan megosztani.

A szuper hetes nem egy minerológiai név. Több olyan hely is létezik, ahol akár 50 féle ásvány és ez a hét kristály is megtalálható, mégis a szuper hetesben van valami különleges.  Ahonnan bányászták, ott hét kristály található, a szuper hetes kő a nevét innen kapta, ereje viszont máshonnan ered. A lelőhelyén található ásványok a füstkvarc, kvarc, lepidokrokit, kokakszenit, gőtit, rutil/turmalin és ametiszt. Csak poénból megpróbáltam összerakni és begyűjteni ezeket az ásványokat és hogy megnézzem mi történik. Kérem szépen, nem lett szuper hetes! :)

Szuper hetesek a nagyvilágból

A Szent hetes - lehet hogy már tudod - Espirito Santos -ból, Fundão - ból származik. Már az is érdekes, hogy a városnév Espirito Santos mit jelent. - megfejtést a hírlevél végén találod. :) Az összes szuper hetest innen, egy bányából, annak is csak egy járatából lehetett előhozni. Az 1970-es évek elején a bányát elárasztotta a víz, mellyel az ásvány világ és a felsőbb erők  jelezték, hogy most - és talán örökre - ennyit szánnak az emberiségnek egyedi felhasználásra.  Ekkor felfedeztek egy második lelőhelyet, azonban mára ez is ellehetetlenült. Szinte beszerezhetetlenné vált, egy helyi kövestől tudom, hogy csak búvárruhával életveszélyes körülmények között lehet felhozni, már ha lenne aki bevállalná.

Ezután már csak elvétve Espirito Santos környékén találtak minerológusok egyedileg zárványos ametiszteket, melyeknek rezgése szintén erős. Ezek a harmadlagos gyűjtések általában onnan ismerhetők fel, hogy apró szabálytalan alakú ametiszt csúcshoz hasonlító nyers, csiszolatlan kristályok, melyek igen áttetszőek, tiszták és világos lilák. Ezek hogy mennyire szuper hetesek nem tudom, inkább a ritka, de eredetiekkel foglalkozom.

A szuper hetes ritkaságára a világ felfigyelt ezért megjelentek az utánzatok. Nagyon nagyon sok szuper hetes forog az ásványpiacon és százból nagyon pici arány van valóban Espirito Santosból. Mára feltűnően sok lett a szuper hetesnek titulált kőből a világon, főleg ahhoz képest, hogy a bányát ellepte a víz. :)

A kínai "szuper hetes" hatása meglepően jó a benne lévő nagy tisztaságú többfajta ásványnak köszönhetően, azonban hiányzik belőle az a nagy valami, ami az eredetijét ezoterikusan keresetté tette. Ha nem létezne szuper7 -es Espirito Santosból, ez a kő nem válna híressé külön néven. Megfigyelések szerint ezt a kínai változatot gyakrabban érdemes tisztítani mint az átlagos köveket, és ami furcsa, hogy ezt viselője nem veszi észre, alsóbb energiákat stimulál. Nem tartalmaz citrint, ismertetőjele, hogy nagyon tiszta, áttetsző, megtévesztésig hasonlít ránézésre az eredetire. Tisztasága miatt gyakran foglalják ezüstbe és csiszolják őket, viszont hatásuk a szuper hetestől elmarad. Vannak brazil ametisztek, melyek nagyon tiszták és áttetszőek, zárványosak és sosem árulják őket szuper hetes néven. A hatásuk egészen figyelemre méltó, bár még mindig lemarad. Kínai szuper hetesek és egyéb brazil kristályok:

Az indiai szuper hetes nem más, mint kalcitos, zárványos egyszerű ametiszt. A leleményes indiaiak hamar megtalálták, hogy a gyenge minőségű ametiszteket hogyan lehet maximális hozammal eladni. Szerintük a szuper hetes zárványos ametiszt. Egy pár kép:

Az utánzat kövek ereje messze elmarad a szuper hetestől, sőt a kapzsiság energiája is rájuk ragad. Ezért mindig eredeti szuper hetesekkel érdemes foglalkozni. Szerencsére még azelőtt referenciaként megtapasztalhattam az eredeti szuper hetesek erejét, mielőtt ezek az imitációk elterjedtek volna.

Az igazi szuper hetes ereje nagyon különleges. Egy olyan megtapasztalás ez, melyet az ember sosem felejt. Egy kedves ismerősömnek például egy találkozásunk alkalmaával megmutattam a szuper hetest és évek múlva is emlegette, hogy azt az erőt még mindig ott érzi a kezében.

A szuper hetes hatása: A szuper hetes igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad. Tünetei lehetnek a zsibbadás és fejtető viszketés. Azt emlegetik róla, hogy a szent lélek fényének lángja lakozik benne, és ezt meg is próbáltam több látóval nézetni, hogy mit is jelent. A Fehér Fényt, nagy fehérséget láttak benne. A szuper hetes nagyon erősíti a spirituális rezgéseket. A szuper7 hatására spontán előjönnek pszichikus képességek, stimulálja vagy spontán bekapcsolja a látens látó képességeket. Alacsonyabb szinten a jókedvet és az önszeretetet, a világ rendjébe vetett bizalmat növeli, rák esetén jó segítő. A szuper hetes összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kő. A hét kő egyike sem társítható csakrákhoz és maga szuper hetes sem csakra szinten hat. Elsősorban aura külső rétege, majd belső, és tobozmirigy szinten hat.

A szuper hetes az egyetlen olyan , mely magasabb szinten működő ásványos berkek szerint is, nem igényel tisztítást és feltöltést, egy örök mozgó, perpetuum mobile, mint a Szentlélek, önmagát tartja működésben. Ebben nincs párja.

Ellenjavallatok. A szuper hetes nem mindenkinek való. Ezalatt azt értem, hogy aki fáradt, vagy nagyon materialista, annak nem biztos, hogy erre a kőre van szüksége. Ezoterikus-materialista hiedelmek megváltoztatására a szuper hetest és a róla szóló információt használni helytelen dolog. Energavadászoknak sem a jó, mert vannak olyanok, akik elbízzák magukat, mikor egy angyalt meglátnak, vagy kis apró csoda történik. Csak szeretetből vedd a követ. Másnak is ajándékozhatsz ilyet, ugyanúgy kell bánni vele, mint egy ásvánnyal. Ez egy ritkaság, de materialista kristálykedvelők számára ez nem az, csak egy ametiszt-ásványtársulás, és aki érzi az energiákat, annak a számára pedig egy új, erőteljes hatású energiabomba. NEm javasolt a szuper hetes ásvány pattogó, idegeskedő emberek számára. A követ le kell rakni és pihentetni, ha úgy érzed nagyon érzékeny lelki-idegi állapotban vagy, vagy úgy érzed, hogy kifutsz az idődből.

 

Érdekességek a szuper hetesről:
- A szuper hetes annyira tiszta és erőteljes kő, hogy ennek megvannak a mellékhatásai, mint pl nem megfelelő földelés esetén tárgyak elejtése, karok, vállak és testrészek beütése, szédelgés, spontán transzlégzés (saját, korai tapasztalat), valamint a tükröztetés - azt érzi az ember, hogy az ásvány nem tökéletesen tiszta - pedig csak önmagát a nagy Tisztasághoz képest, a megoldandó, vagy megoldott feladatait vetíti le.
- Többször is előfordult, hogy az ügyfeleim, spontán, hirtelen általában fehér, nagy angyalt-angyalokat kezdenek el látni a melódia kő vásárlása körüli időszakban maguk előtt, vagy mások mellett. Volt aki nagyon viccesek a köveket kézbefogva véleltenül elkezdett mindent elejteni, táskáját leverni, a végén már fél méteres körben hevertek körülötte a papírok, dolgai. :) Ezek ahogy jöttek úgy megszűntek, a többi jó hatást továbbra is mindig megérezték.
- A szent hetesek nagyon ritkán tartalmaznak minden ásványt egy kőben, de szuper hetesként működnek, viszont egy Espirito Santos-i hegyikristály nem szuper hetes. Ez egy paradoxon.
- Hatalmas tisztító szent ereje miatt gyakran Szent Elmo tüzének is tartják ezt a követ.
- Ugyanazon marokkő hatását leteszteltem évekkel korábban két embertípuson. Az egyik, nagyon föld típusú és materialista gondolkodású alany azt hitte sötét ametisztet fog, bár az auráján látható volt a hatás. Ugyanakkor, ugyanezeket a köveket pránanadis tanítványok kezébe adtam és szinte sikítottak. A kő hatása nagyban függ az egyén hidelemrendszerétől, viszont volt olyan aki ennek megtapasztalására "tért ki a hitéből".

- Ásványkedvelő kezébe adtam, azt mondta hogy "Húha, mint öt kávé egyszerre."
- Espirito Santos magyarra fordítva: Szent Lélek.

 

Kattints ide és nézd meg milyen eredeti szuper hetesek vannak a Gyógyító Kő honlapon! -->> - Ezek garantáltan eredet szuper hetesek.

 

 

Tisztelettel,

Fülöp Tibor
www.Gyogyitokovek.eu

A információ jogilag védett, másolása tilos!