Tanzanit fülbevaló pár, ezüst, nyers

Tanzanit fülbevaló pár, ezüst, nyers
 
Azonnal készleten, csak: 1
17,990Ft
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Tanzanit fülbevaló, ezüs, nyers.

Extra ritka nyers tanzanit fülbevaló pár.

Gondoltátok volna, hogy van még a gyémántnál is ritkább drágakő a világon? A tanzanit ásványtanilag zoizit, a rétegszilikát ásványok csoportjába tartozik. Különlegessége egyedi színjátékában rejlik, amit a vanádium- és vasszennyeződés okoz. Fény hatására zafírkék, lila és sötét bordó színekben pompázik. Kutatások szerint a tanzanit több ezer évvel ezelőtti vulkánkitöréseknek köszönhetően született. Egyetlen ismert lelőhelye a Földön a tanzániai Kilimandzsáró árnyékában található Merelani-hegység. A világ 1967-ben ismerte meg a tanzanitot, amikor maszáj marhapásztorok felfedezték az addig ismeretlen követ, majd megmutatták egy drágakő-kereskedőnek. Manuel d’Souza egy példányt elküldött a Tiffany & Co.-nak. A világhírű cég villámgyorsasággal vezette be a gyönyörű ékkövet, majd adta neki az elegáns tanzanit nevet, az eredeti kék zoizit helyett.  A 20. század drágaköveként ünnepelték. A hirtelen jött sikerrel a cég rengeteg ásványt bányászott ki, amire válaszul Tanzánia kormánya betiltotta a cég további kitermelő tevékenységét. Hogy megvédje a bányászati területeket a csempészektől is, egy 24 km hosszú falat húzott fel köréjük. Az igézően kék drágakő meghódította a világot.  Nem csoda, hiszen megjelenésében elegancia, mágia, rejtély és luxus ötvöződik. Az egyik leghíresebb tanzanitból készült ékszer az Oscar-díjas Titanic című filmből ismert „Óceán Szíve”, amit Kate Winslet viselt. Az eddigi legnagyobb tanzanit példányt 2005-ben találták, 16 839 karátos volt és közel 3,5 kg súlyú. A tanzániai piacokon a maszájok a mai napig kínálnak nyers tanzanitokat, csiszolatlanságuk miatt azonban ezek nem olyan értékesek. A maszájok szentül hisznek a tanzanit gyógyító erejében. Sokan a születés és az új kezdet kövének tartják, ezért szívesen ajándékozzák például gyermek születéskor vagy esküvők alkalmából is. Növeli a vitalitást és az életbe vetett bizalmat. Oldja a lelki blokkokat és a szorongást, segít feldolgozni az elnyomott fájdalmakat. Ha épp nehezebb időszakot élsz meg, segíthet neked kilábalni abból. Lelkierőt és önbecsülést ad, erősíti benned a pozitivitást. Arra ösztönöz, hogy teljes szívből és megvilágosodott elmével élj. A tanzanit aktiválja a csakrák közötti összeköttetést. A kék kristály ugyanis olyan energiát hordoz, amely serkenti a torokcsakrát, a „szív hangját”. Ez azért fontos, mert segítségével könnyebben tudunk beszélni a szív igazságáról, nyitottabban ki tudjuk fejezni az érzéseinket. Sokak szerint lehengerlő érzés viselni, vagy kézben tartani. Támogatja a spirituális képességeket (például aktiválni tudja a mesterképességeket) és segít azok szabályzásában, hogy gyakorlóját ne terheljék meg. Magas rezgési energiája védelmet és biztonságot nyújt a magasabb rendű birodalmakkal való összekapcsolódásban, és lehetővé teszi a mély meditatív állapotot. A magasabb rendű tudatot pedig képes összekapcsolni a fizikai világgal. A tanzanit üzenete: élj szívből és nyitott elmével!

A tanzanit akkor kell neked

·         ha kezd kimerülni benned az életerő

·         ha spirituális képességeid gyakorlásához keresel egy biztos társat

·         ha megnyílnál a világ felé

·         ha a megtépázott bizalmad szeretnéd újjáépíteni

A tanzanit segítségedre lehet

·         amikor úgy érzed, elég az érzelmeid elnyomásából

·         amikor egy új kezdet előtt állsz és ehhez erőre van szükséged

·         amikor az élet nagy kérdéseire keresed a választ

·         amikor túl sokat gondolkodsz és szeretnél érzelem-központibb lenni

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: tanzanit, fülbevaló

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk