Rubellit karkötő, ritkaság! (Pink / vörös turmalin)

  • Azonnal készleten, csak: 6

  • 13 990Ft


Bővebben

Turmalin karkötő, extra színű 

A turmalin szemek kb 8mm -esek.

A turmalin egy olyan ásvány, mely segít az elmét megbékélni és a tudatba azt az érzést meghonosítani, hogy bármit is csinálj, bármerre jársz, biztonságban vagy. Emlékeztet arra, hogy megtapasztalni jöttél a földi valóságot és minden amit csinálsz, csak a javadat szolgálja, mert ebből tanulsz. Gyakran hívják égi védelmezőnek is (nagyrészt az előbb említett pozitív gondolatok általi teremtés miatt.). A dinnyeturmalin megnyitja a szív csakráit és segít szívvel gondolkodni, jobban adni a szeretetet és a világban megérezni azt. Támogat abban, hogy lazábban viseld a környezeted jelzéseit és történéseit, és az elme helyett jobban a szívedre tudj hallgatni. A kő üzenetei: "szeresd önmagad!" "a világ jó!" Mivel pozitív gondolatokat ad, pozitív elvárásokat teremt és ezáltal segíti ugyanazon valóság jó oldalainak a megtapasztalását is.  Azt emlegetik erről a kőről, hogy minden egyes színű turmalin más-más specifikus gyógyhatású.

 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék turmalin, karkötő