Krizokolla karkötő II.

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 8,900Ft
Méret (csuklód + 1-2cm):

Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: krizokolla, karkötő

Krizokolla karkötő

Ritkan kapható rizokolla karkötő, melyben a gyöngyök mérete 8mm. Ezek az eredeti krizokolla szemek nem összekeverendők az ásványpiacon gyakran megjelenő festett műgyanta gyöngyökkel, itt eredeti ásványt kapsz.

A furcsa nevű, égszínkék krizokolla egy elég békés kőnek számít: ez már ránézve is egyértelmű. A tanítás és tanítók kristálya ez: felszínre hozza a belső tudásod, bölcsességed, gyengéd, női energiákkal van tele; ezzel is rávilágítva arra, hogy erődet gyengéden is alkalmazni tudd, sőt, talán ez a leginkább célravezető módszer. Azok számára is hasznos kiegészítő lehet, akiknek gondjuk van a nyilvános beszéddel, hiszen oldja a tudatos és tudattalan feszültségeket, csökkenti az stresszt, valamint kifejezetten ajánlott olyanoknak, akiknek gyakran kell színpadra kiállniuk (zenészek, előadóművészek), számukra nem csak szerencsét hozhat a krizokolla, hanem magabiztos kiállást és tudatosságot biztosíthat. 
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram