Hipersztén medál, ezüst

Hipersztén medál, ezüst
 
Hipersztén medál, ezüst
Hipersztén medál, ezüst
Egyedi darab
A kiválaszott változatot szállítjuk
Azonnal készleten, csak: 1
17,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Gyönyörű hipersztén medál, melynek mérete kb. 3,5cm.

 

A Hipersztén ásvány: Az Irizáló Csoda a Kővilágban

A természetben számos olyan ásvány található, amelyek különleges tulajdonságaikkal és megjelenésükkel elbűvölik az embereket. Az egyik ilyen érdekesség a hipersztén, amelyet a kővilágban az "irizáló csodának" is neveznek. A hipersztén ásvány lenyűgöző színeivel és csillogásával valóban egyedülálló jelenség.

A hipersztén egy relatíve ritka ásvány, amelyet először 1801-ben fedeztek fel Svédországban. A nevét a görög "hyper" szóból kapta, ami túl, és a "sthenos" szóból, ami erőt jelent.

A hipersztén különlegessége

A különlegessége abban rejlik, hogy ha a fény megfelelő szögben éri, csodálatos színekben és csillogásban tündököl. Ez az irizáló hatás a kőben található ásványi elrendezéstől függ, amely a fényt több irányba töröli. Ennek eredményeként olyan jelenség jön létre, amelyben a hipersztén ásvány felülete szivárványszínekben játszik.

Az ásványt leggyakrabban fekete, szürke vagy fehér színben találjuk, de az irizáló hatás miatt megtalálhatók benne a spektrum szinte minden színe. Az ásványos mintázatok és a fényjáték miatt a hipersztén csodálatos dísztárgyak és ékszerek készítésére használható.

Az irizáló tulajdonságán túl a hipersztén számos más érdekességgel is rendelkezik. Az ásvány általában tiszta formában kristályosodik, és a plagioklász ásványcsoport tagja. A hipersztén népszerű a gyűjtők körében, és sokan keresik a különleges darabokat a természetben vagy a kereskedelemben.

Emellett a hipersztén ásványt számos kultúrában spirituális jelentőséggel ruházzák fel. A hagyomány szerint ez az ásvány hozzájárulhat a belső harmónia és a lelki egyensúly eléréséhez. Sokan hiszik, hogy a hipersztén segíthet az intuíció fejlesztésében és a meditatív állapot elérésében.

A hipersztén ásvány tehát valóban különleges jelenség a kővilágban. Az irizáló hatása és a színpompás megjelenése lenyűgözi az embereket, és a spirituális és energetikai tulajdonságai tovább növelik értékét. A hipersztén egyedi darabjaival akár ékszerekben, dísztárgyakban vagy gyűjteményekben találkozhatunk, és minden alkalommal lenyűgöző élményt nyújt.

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: hipersztén

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk