Aura kvarc csúcs, nagy

Azonnal készleten, csak: 5
Ára: 4,590Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: aurakvarc, csúcs

Aura kvarc csúcs

Ritkaságnak számító aurakvarc csúcs, melynek mérete kb 4cm.

Az aura kvarcok a természet és a tudomány találkozásának legszebb megtestesítői. Ebből a frigyből gyönyörű színekben pompázó kristályok születnek. Színüket és különleges fémes csillogásukat egy különleges eljárással hívják életre: a természetes hegyikristályba vákum és extra magas hő segítségével fém (jellemzően titán, platina, arany, ezüst, vas) gőzt juttatnak, mely során a fém ionok egyesülnek a kvarc szerkezetével. A fém hatására alakul ki a kristály színe, amelyben fellelhető a szivárvány varázslatos csillogása. Az aura kvarcok számos változatban érhetőek el, legismertebb az angyal és az aqua aura kvarc. Az aura kvarcok magas és intenzív rezgésű ásványok, melyeket öröm viselni. Lágy fényhozók, a bennük rejlő szivárvány derűt, fényt és optimizmust ad. Az angyal aura kvarc a hegyikristály, a platina és az ezüst egyesülése révén születik. Ez a csodás ásvány az angyali szeretet és fény forrása, melyeket képes viselőjének átadni. Ragyogásával reményt és örömöt sugall. Javítja a hangulatot, szépségre és finom lelki minőségekre hangolja viselőjét. Tisztítja és felemeli lelket és felébreszti spirituális tudatosságot, segíti az angyalokkal kapcsolódást és az öntudatra ébredést. Az energiamezőt elárasztja a nyugalom, a béke és a biztonság érzésével. Auránkat őrangyalként védelmezi a negatív behatásoktól. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Mindennapjainkba könnyedséget és rugalmasságot hoz. Az angyal aura a felébredés ásványa. Felszabadítja a gátlásokat, oldja az érzelmi blokkokat. Képes felerősíteni más kristályok erejét és energiát közvetíteni egyik embertől a másikra. Kiváló segítség lehet kristályterápia és meditáció során: megnyitja a tudat kapuit és utat mutat a megvilágosodáshoz. Az aqua aura kvarc esetében a hegyikristály és az arany egyesülése hozza létre szépséges tengerkék kristályt, szivárványos ragyogással. Nevéből is adódik, hogy a víz energiáit hordozza, melynek rezgése hatékonyan nyugtatja az érzelmeket, segít érzelmi középpontodban maradni olyan szituációban is, melyekben eddig talán nem sikerült. Meditáció alatt mélyről jövő békességet biztosít. Az arany pedig, mivel magában hordozza a Nap éltető energiáját, melegséget és vitalitást ad. Az aqua aura képes lehet helyrehozni leki sérelmeket, sérüléseket az érzelmi testben és feltölteni fénnyel és pozitív energiával a csakrákat is. Az aqua aura a víz lágyságával és rugalmasságával megbékélést hoz. Védelmet nyújtó kő minden aura kvarc, amely oltalmaz a negatív érzelmi és energetikai hatásoktól. Más kristályokkal együtt használva felerősítheti tulajdonságaikat. Az aura kvarc üzenete: lásd tisztán önmagad!

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási idő utánvétes csomagok esetében kb. egy munkanap, ünnepi időszak alatt is.

Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628 (11:00-16:00ig hívható munkanapokon)

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram