Atlantizit fülbevaló, ezüst

Atlantizit fülbevaló, ezüst
Atlantizit fülbevaló, ezüst
Válassz kép alapján!
Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 14,900Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás (választható): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: Atlantizit

Atlantizit fülbevaló, ritkaság

Atlantizit fülbevaló ezüst foglalatban.

Az atlantizit egy rendkívül különleges, energikus és misztikus kő. A zöldes-sárga szerpentin és a lilás-rózsaszín stichtit egyesüléséből született. Legfőbb lelőhelye Tasmánia. A selymes és olajos csillogású szerpentin magnézium-vas-szilikát-hidroxidból, az áttetsző és viaszos stichtit magnézium-króm-karbonát-hidroxidból áll. A két ásvány tulajdonságai nem csak színükben, de hatásukban is keverednek egymással. A misztikus atlantizit elnevezés nem véletlen, hiszen spirituális tanok szerint ez a kő segíthet összekapcsolni az arra kész embereket az ősi atlantiszi tudások információjával és előző életek bölcsességével. Segíti abban, hogy az akkor elindított és még be nem teljesült feladatainkat teljesítsük és befejezzük. A békét árasztó atlantizit különösen ajánlott azoknak, akik a nyugalmat keresik. Oldja a szorongást és a feszültséget. Megteremti bennünk a belső békét és a lelki egyensúlyt, oldja a hangulatingadozásokat. Növeli az önbecsülésünket, segít kibékülni önmagukkal. Arra ösztönöz, hogy felfedezzük értékeinket és megtanít kamatoztatni azokat. A szív szeretető gondoskodását biztosítja, a szív-csakra működését segíti, de képes összehangolni az összes csakrát. Serkenti a spirituális fejlődést és az erők helyes alkalmazásainak elsajátítását. Energiái hatalmas eszközként szolgálnak a szellem megnyitására. Kiemelkedően jó kő meditációhoz, illetve a spirituális útkeresők számára, hogy belső igazságukat megtalálják. Bátorít a problémák békés úton való megoldására. Növeli a lelkesedést, az energiaszintet és az ellenálló képességet. Segít leküzdeni a lelki sérüléseket. Védelmez a negatív energiáktól, javítja a biztonságérzetet. Hatásos földgyógyító ásványnak tartják, állítólag földbe temetve megtisztítja és újraépíti a Föld energiáit. Ez a kő segíti abban, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus módon reagáljunk az élet kihívásaira. Az atlantizit segít örömet hozni a létezésbe.  Kiválóan alkalmas az "elszállt", föld felett járó spirituális útkeresők számára, hogy belső igazságukat megtalálják.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási idő utánvétes csomagok esetében kb. egy munkanap, ünnepi időszak alatt is.

Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram