Bronzit karkötő

Azonnal készleten, csak: 7
Ára: 2,300Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: bronzit, karkötő

Bronzit karkötő

Bronzit karkötő, melyben a szemek merete kb 8mm.

 

Keletkezése, összetétele:

A bronzit a piroxén ásványok közé tartozik, magnézium- és vasszilikát izomorf keveréke. Vulkáni tevékenység következtében keletkezik, a folyékony magma megszilárdulása során. Nevét a 18. században kapta bronzos színe és fémes csillogása miatt. Néha fekete foltokkal, csíkokkal van tarkítva, amit az ásvány vastartalma okoz. Bronzitot találtak már meteoritokban és más kristályokkal keveredve a tengerfenéken is. Savak nem oldják. Ipari felhasználása is ismert, tűzálló edények nyersanyagaként is hasznosítják.

 

A bronzit gyógyhatása:

Fiatal ásvány ugyan, de amióta ismeri az emberiség, azóta mágikus védelmező és gyógyító kőként tartják számon. A bronzit a belső nyugalom és a lelki felszabadulás köve. Feltölti pozitív energiával a testet és a lelket is. Csökkenti a bizonytalanságot és a stresszt, növeli a tetterőt és a döntésképességet. Segít szembesülni félelmeinkkel és gyengéden elvezet a megoldáshoz. Hatásosan megtisztítja elménket az ártó gondolatoktól, és amikor az elme békében van, a magabiztosságunk is kivirágzik. Ez vezet el minket álmaink beteljesítéséhez. Amikor úgy érezzük, hogy elveszítettük a kontrollt az életünkben, a bronzit segít leföldelődni és megtartani a lélekjelenlétünket. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat és heves érzelmeket. Növeli az önbecsülést is, ami által megbékélhetünk önmagunkkal. Ha megrekedünk egy negatív gondolatmintában, a bronzit segít felszabadítani bennünket. Azt üzeni, hogy hagyd abba a múlton való rágódást és kezd el fényes jövőd megtervezését, melyhez a bronzit motiváló erőt is ad. Finoman megtanít arra is, hogyan engedjük át magunkat az isteni akaratnak. Sugárzó energiája olyan a léleknek, mint testnek a napi C-vitamin-adag. A harmónia és a stabilitás fényével ragyogtatja be lelkünket, miközben segít elengedni minden kételyünket és haragunkat. A kőnek van egy nagyon férfias oldala is, mely támogatja a jang energiák egyensúlyba kerülését a testben és a pszichében, és természetesen hölgyeknél is. A bronzit nem a tökéletességre motivál minket, hanem arra, hogy fejlődjünk, elfogadjuk a jelent és a múltat és hibáinkat ne kijavítsuk hanem átöleljük, és azokat egy sokkal élhetőbb, magasabb szintre eneljuk.

 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram