Extra Ritka! - Charoit ásvány csúcs

Extra Ritka! - Charoit ásvány csúcs
 
Azonnal készleten, csak: 1
16,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Charoit ásvány csúcs

Kuriózumként számon tartott, igen nehezen beszerezhető, sötét színű charoit ásvány csúcs, melyek mérete kb.9cm.

A charoit egy ritka szilikát ásvány, nevét egyetlen lelőhelyéről, az orosz Chara folyóról kapta. Nyers formában szinte teljesen matt és színtelen, csiszolás hatására viszont csillogó gyöngyház fényű lesz. Ez a káprázatos kő a lila minden árnyalatában előfordul: orgona, levendula és ibolyaszínben is. A kristály rétegeltsége egyedi, örvénylő mintázatot ad. 1978-ban írtak róla először, addig nem igazán ismerte a Szibérián kívüli világ. A charoit nevet akkor kapta, amikor megérkezett a nyugati piacokra. A "chari" szó oroszul mágiát, varázslatot jelent. Állítólag a szibériai sámánok előszeretettel használták, hogy erősítsék a belső látás képességét.

A charoit képes a negatív energiát gyógyítóvá alakítani. Testünkre és lelkünkre is jó hatással van: a testet újult energiával tölti fel és megnyugvást hoz lelkünkbe is, ha már teljesen kimerített minket a stressz és a szorongás. Belső munkával ez az ásvány meghozza a kellő lelki egyensúlyt. A spiritualitás világában mozgók arra is alkalmazhatják, hogy a felsőbb energiákkal könnyebben kapcsolatba léphessenek. A spirituális ént a mindennapok valóságába földeli, valamint serkenti a belső látás és az előrelátás képességét is. Hozzájárul ahhoz, hogy megéljük és elfogadjuk a jelen pillanatot. A charoitot lélekkőnek is tartják, mely segít megszabadulni a mélyen gyökerező félelmektől és kényszerképzetektől. Tisztítja az aurát, és fokozza a feltétel nélküli szeretetet, megkönnyíti mások elfogadását. Igazi jótevő talizmán, támogatja az emberbaráti cselekedeteket és megmutatja, hogyan lehetünk igazán a világ hasznára. Szelíd lila fénye útmutatást nyújt lelki fejlődésünkhöz földi utunkon. Fényével elhozza azt a felismerést, hogy rajtunk kívül senki nem oldhatja meg a problémáinkat. Álmaink megvalósításában érzelmi támogatást nyújt: segít megtalálni utunkat és helyesen dönteni. Erősíti önbecsülésünket és arra inspirál minket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból.

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk