Hiddenit karkötő, nagy szemű, tisztább

Hiddenit karkötő, nagy szemű, tisztább
 
Azonnal készleten, csak: 1
22,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t):

Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Valódi hiddenit karkötő.

A hidenit a kunzit zöld színű, ritka fajtája. A 8mm méretű szemek nagyon szépen félig áttetszőek napfényben, mely a mind a kunzit mind a hidegenit fajták esetében ritkaság!

A kunzit és a hiddenit a szívcsakra és az Isteni szeretet legmagasabb minőségeit hozza. A hiddenit azzal a különbséggel, hogy jobban az önszeretetre összpontosít és a szeretet magasabb aspektusai mellett sokoldalúbb minőségeket is behoz. Szálas szerkezetű, a hiddenit halvány rózsaszín változata, ritka, nehezen beszerezhető ásvány. Ha áttetsző minőségűt találnak, akkor a belőle csiszolt kis drágaköveket készítenek, melyeknek értéke befektetés összegű. Szerkezete miatt igen nehéz a csiszolása, viszont a munkát megéri, mert gyönyörű ékszer lehet belőle. A hiddenit a legfelsőbb önszeretetet és egymás szeretetét segít elhozni, az elme könnyedségét. Ajánlott azok számára is, akiknek feloldani valójuk van az önszeretettel kapcsolatban, de nem kedvelik a rózsakvarc ásványt, a morganitot, vagy a kunzitot. A hiddenit kő egy könnyebben megszerethető jó alternatíva. Segítség a belső fejlődésben, "angyalias", vagy nem kezdő szinten tartó önmagukat megismerő és önfejlesztő fénymunkások számára.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: hiddenit, karkötő

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk