Atlantizit medál, ezüst

Atlantizit medál, ezüst
Atlantizit medál, ezüst
Atlantizit medál, ezüst
Válassz kép alapján!
Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 15,900Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: Atlantizit, medál

Atlantizit medál, ritkaság

Atlantizit medál ezüst foglalatban, melynek mérete kb. 3,5 cm (akasztórésszel együtt). A medál gyönyörű darab.

Az atlantizit egy rendkívül különleges, energikus és misztikus kő. A zöldes-sárga szerpentin és a lilás-rózsaszín stichtit egyesüléséből született. Legfőbb lelőhelye Tasmánia. A selymes és olajos csillogású szerpentin magnézium-vas-szilikát-hidroxidból, az áttetsző és viaszos stichtit magnézium-króm-karbonát-hidroxidból áll. A két ásvány tulajdonságai nem csak színükben, de hatásukban is keverednek egymással. A misztikus atlantizit elnevezés nem véletlen, hiszen spirituális tanok szerint ez a kő segíthet összekapcsolni az arra kész embereket az ősi atlantiszi tudások információjával és előző életek bölcsességével. Segíti abban, hogy az akkor elindított és még be nem teljesült feladatainkat teljesítsük és befejezzük. A békét árasztó atlantizit különösen ajánlott azoknak, akik a nyugalmat keresik. Oldja a szorongást és a feszültséget. Megteremti bennünk a belső békét és a lelki egyensúlyt, oldja a hangulatingadozásokat. Növeli az önbecsülésünket, segít kibékülni önmagukkal. Arra ösztönöz, hogy felfedezzük értékeinket és megtanít kamatoztatni azokat. A szív szeretető gondoskodását biztosítja, a szív-csakra működését segíti, de képes összehangolni az összes csakrát. Serkenti a spirituális fejlődést és az erők helyes alkalmazásainak elsajátítását. Energiái hatalmas eszközként szolgálnak a szellem megnyitására. Kiemelkedően jó kő meditációhoz, illetve a spirituális útkeresők számára, hogy belső igazságukat megtalálják. Bátorít a problémák békés úton való megoldására. Növeli a lelkesedést, az energiaszintet és az ellenálló képességet. Segít leküzdeni a lelki sérüléseket. Védelmez a negatív energiáktól, javítja a biztonságérzetet. Hatásos földgyógyító ásványnak tartják, állítólag földbe temetve megtisztítja és újraépíti a Föld energiáit. Ez a kő segíti abban, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus módon reagáljunk az élet kihívásaira. Az atlantizit segít örömet hozni a létezésbe.  Kiválóan alkalmas az "elszállt", föld felett járó spirituális útkeresők számára, hogy belső igazságukat megtalálják.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram