Kedveld a Facebookon! :)

instagram


Gyors megrendelés,
Szállítási Információk

Kedvencek
Fiók
Vásárlói Visszajelzések
Kapcsolat

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek

Prémium szugilit karkötő, sugilit

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 25,990Ft
Méret (csuklód + 1-2cm):
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             

Szugilit karkötő, sugilit

Gyönyörű extra ritka szugilit karkötő.

Garantáltan eredeti szugilit. A szemek mérete 8mm.

Elnevezése felfedezője, Ken-ichi Sugi japán geológus nevéből, és a görög kő (lithos) szavakból ered. Nagyon apró mennyiségben előfordul még Indiában, Ausztráliában, Kanadában és Olaszországban is, azonban ezek nem ékszer minőségűek. A szugilit porózus kő, ezért kerülnie kell a vízzel való tartós érintkezést. Színe rendkívül változatos: lehet fekete, vörösesbarna, sárgásbarna, feketés-, szürkés-, vagy kékeslila, a mangántartalmától függően. Felszínét pedig gyakran tarkítják érdekes minták, foltok vagy erek.

Hatása:

Ez a különleges kő az ezoterikus tanokban a szeretetet és bölcsességet jelképezi. A szugilit elhozza az univerzális szeretet energiáját a Földre. Megnyitja és összehangolja a csakrákat a szeretet szabad áramlásához. Hogy problémáid végére járhass, meditációban elkísér az előző életekbe, hogy felkutathasd blokkjaid eredetét.  Segít megérteni, hogy a tudat milyen hatással van testedre. Képes megadni a választ a létezés nagy kérdéseire, például hogy miért is vagy itt. Hasznos kísérő bármilyen megvilágosodáshoz vezető úton. Segít megszüntetni téveszméidet, önmagaddal való elégedetlenségedet. Újratölti benned az életörömöt. Segítségével megismerheted önmagad, és könnyebben tudsz majd megbocsátani akár magadnak, akár embertársaidnak. Támogatja a szeretetteljes, higgadt kommunikációt. Elég bátorságot nyerhetsz tőle ahhoz, hogy függetlenné válhass és saját elveid szerint élhess. 

A szugilit rendkívül erősen kapcsolódik a Föld felemelkedésén dolgozó felemelkedett mesterekhez. A szugilit Szent Mihály köve. Gyönyörű lilla prizmatikus védőenergiájával körülveszi az embert és egy szakrális védőhálót alkot körülötte. Ha létezik kristály, mely távol tarthat bármi rosszat tőled a hétköznapokban, akkor ez az. Lágyan segít megnyitni a harmadik szem csakrát, hogy megláthasd milyen hatással vagy a környezetedre, az életedre. A magasabb energiák lecsatornázásában, és azoknak a való életbe történő behozásában is segítségedre lehet. Egyensúlyba hozza a lelkedet az energiarendszereddel és segít a spirituális tudás átadásában.

A szugilit akkor kell neked:
- ha túl érzékeny vagy, és kell egy kis derű
- ha jobban hinni akarsz magadban
- ha nem hiszel az életben már
- ha több nyugalomra és egyensúlyra vágysz
- ha úgy érzed csoda kell!
- ha már sok köved van és igazán különlegesre vágysz
- ha szereted a ritkaságokat

A szuglit segítségedre lehet:
- amikor bátorságra és kitartásra van szükséged
- amikor fényt és szeretetet kell vinned a legsötétebb helyzetekbe is
- amikor pozitív gondolatokra van szükség
- amikor szerető támogatást adsz
- amikor el kell távolítani a negatív energiákat
- ha már régóta haladsz a megvilágosodás útján és egy kis "plusz" kell
- ha erősebb bizonyosság és védettség érzés most jól jönne

A szugilit a milarit-csoport, vagyis a cikloszilikátok tagja, meglehetősen ritka ásvány. Annyira ritka, hogy külön kitérünk a vele kapcsolatos lelőhelyekre is.

A szugilit lelőhelyei:
-1944-ben fedezte fel Ken-ichi Sugi japán geológus Iwagi szigetén, ahol csak nagyon apró sárga kristályok találhatók azóta is
-1955-ben Indiában találtak mélyebb lila prizmás kristályokat, azonban ezek az apró kristályok nem csiszolhatók, se nem vághatók
-1975-ben Hotazel mellett, Dél - Afrikában, a Kalahari sivatagban találtak egy kisebb szugilit tömböt. Ez volt az első igazán tiszta, lila szugilit lelőhely.
-1979-ben ugyanit találtak egy nagyobb lelőhelyet, viszont üröm az örömben, hogy 3200 láb mélyen a föld alatt. Az extrém költséges bányászat miatt ezt a bányát már be is zárták, így a szugilit beszerezhetősége nagyjából az akkori bányászat után megmaradt készletekre korlátozódott.

A szugilit üzenete: jó úton jársz, higgy és lépj előre!

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram