Ónix Buddha - elefánt karkötő

Ónix Buddha - elefánt karkötő
  Ónix karkötő
Azonnal, készleten, csak: 1
Ára: 2,250Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)- S (16,5-17,5cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: ónix, karkötő

Ónix Buddha - elefánt karkötő

 

Gyönyörű egyedi karkötő, melynek mérete kb. 18cm (gumis, tehát 18-22cm).

A gyöngyök 8mm-es nagyságúak. Mint minden karkötő, ez is egyedi méretre is, avagy kapcsos fix kivitelre is kérhető.

Az ónix védelem, földelés és egyensúly, rendszer minőségek számára alkalmas kristály. Sok gyógyító hatása van, abszorbeáló típusú kő, a legjobb hatás érdekében érdemes gyakrabban tisztítani.Az ónix védelem, földelés és egyensúly, rendszer minőségek számára alkalmas kristály. Sok gyógyító hatása van, abszorbeáló típusú kő, a legjobb hatás érdekében érdemes gyakrabban tisztítani. Az ónix a kalcedon (achát) fekete színű változata. Gyakran előfordul fehér sávos változatban, ritkán barna színben. A világ számos kultúrájában évezedek óta ismert és kedvelt ásvány, a Szentpétervári borostyán terem mozaikja is onixot tartalmazott, a görögök pecsételet és gyönyörű kameókat faragtak belőle, a Biblia is sok helyen említi, mint becses és értékes követ. Egy görög legenda szerint Ámor egy nyílvessző hegyével levagdosta Vénusz körmeit, majd az Indus folyóba hajította, ebből lett az ónix. Az ónix segíti az öntudatosságot, a bölcs, józan és logikus döntéshozatalt. Segítség lehet az egyensúly megtalálásában, kiegyensúlyozza az energiaáramlást. Harmonizálni a női és férfi energiákat (jin és jangot). Magába "szívja" a negatív energiákat és védelmet nyújt viselőjének abban, hogy energiáját lecsapoljál, védhet az energiavámpírokkal szemben. Erőt adó kő, különösen amikor támogatásra van szükség stressz és nyomás idején. Segíti az érzelmi, fizikai erőnlét és az állóképesség fejlődését. Az ónix segít abban, hogy visszatérj a földre, ha nagyon "elszálltál". Nagyon logikai vonalon haladó, szűklátókörű embereknek nem feltétlenül ajánlott.

 

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A kézbesítést kérheted előre utalással ajánlott küldeményként,postapontra, vagy futárral. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes posta/futárköltségre. A délig leadott utánvétes, vagy eddig jóváírt előre utalással fizetendő megrendelések általában a következő, vagy azutáni munkanap kerülnek feladásra, a szállítási idő kb egy munkanap. Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.