Morganit medál, ezüst

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 14,500Ft Egység/db: 1
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: Morganit, berill

Morganit medál, ezüst

Morganit ásvány medál gránáttal ezüst foglalatban, melynek mérete kb 3,5-4 cm.
A medálok mérete akasztórésszel együtt értendőek.

A morganit egy meleg fényű, halvány rózsaszín kristály: külseje alapján már sejthetjük, hogy egy igazán kellemes, selymes energiájú, hasznos kővel állunk szemben. Kalfofornia államból származik és eredetileg rózsaszín berill névre hallgatott,  ám J.P. Morgan kristálygyűjtő tiszteletére átnevezték, így keletkezett most is használatos neve. A morganit a szeretet és a szerelem kristálya egyben. A lelkünk megtisztítja a régi traumákat,  feloldja a lemondás energiáját. Könnyedséget érzését hozza el a bensődbe, hasznos a különösen stresszes időszakokban is,mert kiegyensúlyoz, megnyugtat. Azok számára, akik még nem találkoztak jó társsal, segít megtalálni a megfelelőt: a párkapcsolatban élők közötti köteléket pedig segít ápolni, elmélyíteni. 
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram