Rodizit marokkő, lemuriai mesterkristály, nagyobb

Azonnal készleten, csak: 19
Ára: 6,990Ft
Eredetiség kártya (nem kötelező): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

 Ennyit kérek:  
             

Rodizit marokkő, lemuriai mesterkristály

A kövek mérete, kb fél centiméter. Ez a rodizitnál nagynak és ritkának számít.

A rodizit egy nagyon-nagyon ritka ásvány, melből a 3-4mm -es méret a normális, melyek méretükhöz képest erő bombaként ismertek. Olyannyira ritkaság, hogy súlyát a legtöbbször grammra mérik és kuriózumnak számító eset az, amikor csúcsosan végződik. A rodizitot a világ egyik legnagyobb kristályaiként ismerik, extra magas rezgésével nagyon nagy energiával nyitja meg a 11. csakrát, mely a koronacsakra felett található, és felelős a szellemi igazság lehozásában. Felerősíti a gondolatokat és az ásványok gyógyhatását. Ritkasága miatt alkalmazási területei nem, vagy csak kevéssé ismertek. Szinte csak Madagaszkárban található a világon. Könyvek eléggé ritkán írnak róla. Előfordulása elbaittal gyakori, általában szürke, sárga, vagy barna színű kő, berilium alumínium borát típusú ásvány. Általában Madagaszkár, ritkán Oroszország és USA az előfordulási helyei. Mérete miatt nem olyan látványos, általában 3-4mm között fordul elő, viszont a top 10-es gyógyító ásványok között van, ha a ritkasága és az ereje szerint nézzük.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram