Rodizit marokkő, lemuriai mesterkristály, nagyobb

  • Azonnal készleten, csak: 18

  • 6 990Ft


Bővebben

Rodizit marokkő, lemuriai mesterkristály

A kövek mérete, kb fél centiméter. Ez a rodizitnál nagynak és ritkának számít.

A rodizit egy nagyon-nagyon ritka ásvány, melből a 3-4mm -es méret a normális, melyek méretükhöz képest erő bombaként ismertek. Olyannyira ritkaság, hogy súlyát a legtöbbször grammra mérik és kuriózumnak számító eset az, amikor csúcsosan végződik. A rodizitot a világ egyik legnagyobb kristályaiként ismerik, extra magas rezgésével nagyon nagy energiával nyitja meg a 11. csakrát, mely a koronacsakra felett található, és felelős a szellemi igazság lehozásában. Felerősíti a gondolatokat és az ásványok gyógyhatását. Ritkasága miatt alkalmazási területei nem, vagy csak kevéssé ismertek. Szinte csak Madagaszkárban található a világon. Könyvek eléggé ritkán írnak róla. Előfordulása elbaittal gyakori, általában szürke, sárga, vagy barna színű kő, berilium alumínium borát típusú ásvány. Általában Madagaszkár, ritkán Oroszország és USA az előfordulási helyei. Mérete miatt nem olyan látványos, általában 3-4mm között fordul elő, viszont a top 10-es gyógyító ásványok között van, ha a ritkasága és az ereje szerint nézzük.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék rodizit, ásvány, marokkő