Gyógyító Kövek - A kristályvíz: amikor a legjobb és amikor nem.

Mi az a kristályvíz? Hogyan kell helyesen kristályvizet készíteni? Mikor működik és mikor inkább árt, mint használ?

Ez a hírlevél a kristályvízről remélhetőleg újdonság lesz és tanulságos. :)

A kristályvíz egy olyan feltöltött, az ásványok rezgéseit átvevő víz, melyet azért találtak ki, hogy sokkal jobban ki tudja esetleg fejteni az ásvány és a szándékod pozitív hatását, emelve ezzel az életminőségeden.

Az emberiség évszázadok óta keresi a legjobb szereket, hogy jobbá  tegye életét és a kristály víznek, mint gyógyító ásványok rezgéseit átvett italnak egyre nagyobb hagyománya van. Ismered te is kedves olvasó azt a történetet, amikor valaki szinte bármi anyagi áron szeretne hozzá jutni az élet elixírjéhez, hogy örökre egészséges, gazdag és fitt maradjon. Van, aki kevésbé minden áron, van, aki jobban. Ezt a mai világ egyes emberei természetesen észreveszik és ezt a keresést igyekeznek felhasználni.

Sokan kérdezték már tőlem a kristályvíz készítés folyamatát, most pedig olyan reklámot vettem észre, amiből még órák óta sem tértem magamhoz - pedig sok csodát láttam már munkám miatt.

 

A legáltalánosabb kristályvíz készítés folyamata:

A kristályvíz készítése egy roppant egyszerű folyamat. Sokan túlbonyolítják, sokan pedig az alábbi kedvelik alkalmazni, így ne csináld:

- Végy egy pohár vizet

- Tedd bele a kristályt, melynek gyógyító energiáját szeretnéd, hogy átvegye a víz és hagyd egy negyed óráig benne a folyadékban.

- Negyed óra után vedd ki a folyadékból a kristályt és idd meg a vizet azzal a tudattal, hogy a kristály rezgését átvette a víz.

Hamarosan leírom pontosan, hogyan kell megfelelő kristályvizet készíteni, de nézzük előbb, a fenti módszer miért nem az igazi.

Miért ne működne? Ha ennyire sokan használják, akkor miért lenne rossz?

Erre hadd hozzak egy példát a világon található rengeteg közül. Semmelweis Ignác megfigyelését megelőzően az orvosok szülés előtt nem fertőtlenítették az eszközeiket és nem mostak kezet. Ismert és bevált protokolluknak nem volt része a fertőtlenítés. Rengeteg volt a gyermekágyi láz ennek következtében, akkoriban sokan nemcsak az orvosok, a szülők is azt gondolták ez a normális. Tehát azért mert kitalálnak valamit (mint szülés levezetés és kristályvíz készítés) és az elterjed, helyes? Nem igazán. De írhattam volna a védőföld bevezetéséről az elektromosságban, vagy hogy mennyire elterjedt sajnos még mindig a sóval való kő tisztíás.

Mi a helyzet akkor?

Az első hibás lépés: kristállyal vizet feltölteni. Az ötlet jó, jobb helyeken még leírják, hogy mosd le a kőről a szennyeződéseket, de mint a sóval való tisztításról írt hírlevelemben is leírtam, azt amivel más anyagot (vizet) kezelsz, mi tisztítja meg? Tegyük fel, a bolt egy önmegújuló tisztaság csodája, ahol minden kő és ásvány alatt követ tisztító papír van (hozzáteszem ilyen bolttal sajnos még nem találkoztam). Hazahurcolod a fél városon újonnan szerzett köveidet, amit rengetegen megfogdostak, jobb esetben lezárt csomagolásban kiszállítja a posta, és ezt a jó bkv-s, városi energiát beletöltöd a vizedbe. Hát ez nagyon nem jó. :) Ez energetikailag nem jó, hiszen a követ előtte fel kell tölteni és megtisztítani, de ha van erre megfelelő módszer (az élet vrága szimbólum), akkor miért nem azzal töltöd fel a vizet is?

A vízbe áztatás köveket ismerve is érdekes. A kövekben gyakran a szervezetre ártalmas anyagok vannak. Nehézfémek, mérgek, stb. Például a malachit belsőleg kimondottan mérgező. Mivel a kövek sokszor benne vannak a földben, bányákban, nehézfémek megragadhatnak a kövek kristály repedéseiben, ami egészségre káros.  

Ha lemosom, akkor már letisztítom attól, ami ártalmas.

A mosás során nem érintkezik a kő elég sokáig a vízzel. Pont a legelső néhány, majd rendszeres, ismétlődő áztatás az, ami a kő egyre mélyebb mikroszkópikus repedéseiből, és kapillárisaiból kioldja mindazt a sok nehézfémet és toxikus anyagot, amit mosással nem tudsz eltávolítani. Ráadásul sok értelmesnek tartott ember nemcsak tiszta hegyikristályból, hanem nyers ametisztből, smaragdból, turmalinból és további olyan kövekből ajánlja a kristály víz készítését, amiknek apró repedéseiben sok toxin felhalmozódik. Ettől már csak a marokkő, csiszolat rosszabb, mert nemcsak kapillárisok vannak bennük nemkívánatos anyagokkal, hanem csiszolópor, műgyanta stb morzsolódik a kő felső rétegébe, melyet egy kis csapvíz nem, de az áztatás teljesen kihozhat a felszínéből és beoldja a vízbe. Várjunk csak nem, ettől van rosszabb is. :) Kapaszkodj: vannak akik azt tanácsolják, hogy a követ rakd forró vízbe. Nooormális? A hőtágulás és a forró víz még több káros anyagot kiold. E mellé nincs hiteles írás, aki azt ígérné, hogy ezek után örökre egészséges leszel és gyógyszermentesen éled az életed. Még jó, hogy nem írja oda, hogy örökre 20 éves maradsz. Itt muszáj ismét magam védelmében megemlítenem, hogy nem utalok senkire és bármilyen egyezés másol található reklámszöveggel és írásokkal csakis a véletlen műve.

 

Hogyan lehet helyesen kristályvizet készíteni?

Első lépés, hogy a kő energetikailag is megtisztított legyen. Ha ez megvan, már az energia része rendben is van. Fontos javaslat: NE programozz követ. Átírod a kő "eszét" és nem tudja azokat az ősi igazságokat átadni, melyeket a kövek élővilága üzen neked. Csak az emberi elvárások maradnak, ami marad, olyan, mint a saját farkát kergető cica (ami elsőre persze jó játéknak tűnik számára). Hagyd meg a kő természetes megnyilvánulását, ő sem írja át az agyadat, hogy olyan helyekre vidd el és olasmit csinálj, ami neki tetszik.

A második lépés a kő rezgésének megértése. Egy ásvány folyamatosan energia hullámokat bocsát ki, mely az emberi energiára, aurára hat. Tudományosan ezek a falon, anyagon áthatoló gravitációs hullámok. Ennek rezgése van hatással rád. A fontos elvi kérdés az, hogy minek tegyen az ember plusz közvetítőt önmaga energiája és a kő közé. Aki ezt a kristályvíz dolgot kitalálta, innentől látszik máguskdni akart, de nem értette mi az energia alapvető működése. Vagy mégis? Egy felől lehet nagyon hasznos a víz megtisztítása. Ha nem forrásvizet iszol, akkor érdemes lehet a vizet megtisztítani és feltölteni a természet energiájával, hogy finomabb rezgésű legyen.

 

A kristályvíz készítésének módszere helyesen:

A tisztítás után a kozmikus önálló tudattal rendelkező kristályt egyenrangú félként kérd meg arra, hogy a pohár vizedet töltse fel azzal az energiával, melyet kapni szeretnél. A program szót direkt nem írom, mert mint fogalomhoz rengeteg negatív minta már hozzáragadt.

A pohár, melyben a víz van, legyen sima, ívelt, felirat és embléma mentes. A feliratok, és poháron szereplő grafikai elemek mások közvetett rezgéseit hozzák át, melyek nem előnyösek, de részt vesznek a víz feltöltésében.

A víz, amit használsz legyen szénsavmentes, és a vizes palackról (ha ásványvizet használsz) mielőbb szedd le az írással és mások arcaival teli papírt, címkét, hogy minél semlegesebb legyen.

A kristályt tedd a pohár mellé, és pár percen belül felveszi a kő rezgését. A kő nem pezsgőtabletta hanem olyan, mint egy lámpás. Fényt sugároz.

A feltöltött vizet ezután köszönd meg. Így kiegyenlített lesz az adok-kapok viszonya, és idd meg egyszerre. Minden kölcsönhatásban van mindennel és a víz az energiákat csak rövidebb távon tárolja és a környezetét viszonylag hamarabb átveszi.

A legjobb állandó kozmikus tudattal és renddel összekapcsolódni, és a vizet is úgy feltölteni. Erre a célra nagyon ritkán (például vásárokon) lehet kapni olyan pohár alátéteket, melyek élet virága szimbólumot és ásványokat is tartalmaznak. Ez a legjobb eszköz kristályvíz készítésére. Ha látsz ilyet, írd meg, hadd tudja meg a többi olvasó is, hol található.

Remélem ismét új dolgot tudhattál meg a kövekről, és hasznosnak tartod ezt az írást. 

Segíts, ha ezt hasznosnak találod! Google+ -ozd és Like -old a bejegyzést, ha tetszik ez a cikk (bal oldalt, fentebb). Minden egyes plusz és like számít. Köszönöm! :)

Kattints ide, hogy visszatérj a főoldalra.

 

Tisztelettel,

Fülöp Tibor ásvány szakértő

A honlapon minden információ jogilag védett, másolása tilos.