K2 Azurit csúcs

Azonnal készleten, csak: Hianycikk
Ára: 8,990Ft
Eredetiség kártya (nem kötelező): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Várólista

K2 Azurit csúcs

Ritkaságnak számító, extra színű vulkáni eredetű K2 csúcs (Azurit), szép élénk kék foltokkal, mérete kb. 8,5 cm.

A K2 azurit egy fantasztikus újdonság az ásványok világában. Neve onnan ered, hogy Pakisztán északi részén, a Föld második legmagasabb hegységében, a K2-ben bányásszák, mely a Himalája része. A robusztus havas csúcsok megnehezítik a kitermelését, ezért rendkívül ritka kő. A K2 -t kék jáspisnak is szokták nevezni néhol, ám ahhoz semmi köze nincs. Varázslatos színét és mintáját a fehéres-szürke gránit és a kék azurit adja. Első pillantásra úgy tűnik, mintha a grániton apró tintafoltok lennének. Azonban a gránitba különböző méretű azurit gömböcskék vannak beleolvadva. Közelebbről megvizsgálva látszódik, hogy ezek a foltok valóban gömb alakúak. A K2 olyan, mint egy csodás Faberge tojás, melyet a természet alkotott.

Varázslatosan ötvözi alkotó ásványainak szépségét, erejét és gyógyhatását is.  A gránit a földi minőség megtestesítője, erőt és stabilitást képvisel, míg az azurit az égi, mennyei minőségé, mely megvilágosodást és tudatosságot képvisel. A kettő együtt tökéletes harmóniába hozza földi tapasztalataid és az univerzummal való kapcsolatod. Lehozza a felettes érzékeket és tudást a gyakorlati valóságba, mindennapi világunkba. A gránit erős földelő energiáinak köszönhetően segít téged a stabilizálódásban, míg az azurit magasabb szintre emeli a tudatod, és megvilágítja az utad a spirituális világ felfedezéséhez. Úgy képzeld el ezt az együttes hatást, mintha erős gyökerekkel kötődnél a Földhöz, miközben lelked fehér felhőpamacsokon lebeg. A jelenben tart, de felerősíti a belső hangod és segít összekapcsolni tudatod a belső isteneddel. A K2 azurit megidézi lelőhelye, a világ második legmagasabb hegyének szellemét és emlékeztet arra, hogy minél magasabbra emelkedünk, annál lenyűgözőbb lesz a kilátás. Ez a kő támogat abban, hogy életed eseményeit felülről nézd, és a teljes képet látva hozd meg döntéseidet. A K2 azurit a harmadik szem csakrához kapcsolódik, ami segíthet megnyitni a tudatod. Nyílt tudattal pedig könnyebben be tudod fogadni a magasabb dimenziókból érkező iránymutatásokat, az univerzum bölcsességét. Remek társad lehet, ha egyetemes igazságokat keresel. Arra ösztönöz, hogy láss túl a korlátaidon, hogy észrevedd mire nincs, és mire van szükséged, és hogy lásd, merre felé kellene nyitnod. Nyugtatja és megtisztítja az elmét, oldja gondolataid káoszát és tágítja azok horizontját. Ezek mind a szellemi megvilágosodáshoz vezető lépcsőfokok. A K2 azurit szembesít önmagaddal és szépen, finoman vezet az önszeretetig. Előcsalja belső múzsád, kreatív szellemed, játékos éned. Segít örömbe öltöztetni a gondolataid és ezáltal a lelked is. Üzenete: Ébredj!

A K2 azurit akkor kell neked:

·         ha tudatosabban szeretnél élni

·         ha szeretnéd megérteni a küldetésed

·         ha úgy érzed, nyitottabbnak kellene lenned

A K2 azurit segítségedre lehet:

·         amikor nem találod a helyed a világban

·         amikor a felettes éneddel szeretnél kapcsolódni

·         amikor fontos döntés előtt állsz

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram