Szugilit karkötő sugilit

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 29,900Ft

Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t)-XS (15-16cm) Előrendelése


Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t)- S (16,5-17,5cm) Előrendelése


Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t)- L (19-20cm) Előrendelése


Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t)- XL (21-22cm) Előrendelése


Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t):

Eredetiség kártya (nem kötelező): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

 Ennyit kérek:  
             

Szugilit karkötő, sugilit

Gyönyörű extra ritka fekete szugilit karkötő.

Garantáltan eredeti szugilit. A szemek mérete kb. fél cm

A szugilit a milarit-csoport, vagyis a cikloszilikátok tagja, meglehetősen ritka ásvány. 1944-ben fedezte fel Kenichi Sugi japán geológus Iwagi szigetén, ahol csak nagyon apró sárga kristályok találhatók. 1975-ben Dél - Afrikában, a Kalahari sivatagban fedezték fel az első lila szugilit tömböt. A legkeresettebb lila példányok ritkaságuk miatt rendkívül értékesek. Elnevezése felfedezője, Ken-ichi Sugi japán geológus nevéből, és a görög kő (lithos) szavakból ered. A szugilit porózus kő, ezért kerülnie kell a vízzel való tartós érintkezést. Színe rendkívül változatos: lehet fekete, vörösesbarna, sárgásbarna, feketés-, szürkés-, vagy kékeslila, a mangántartalomtól függően. Felszínét pedig gyakran tarkítják érdekes minták, foltok vagy erek.

Ez a különleges kő az ezoterikus tanokban a szeretetet és bölcsességet jelképezi. A szugilit elhozza az univerzális szeretet energiáját. Megnyitja és összehangolja a csakrákat a szeretet szabad áramlásához. Hogy problémáid végére járhass, elkísér belső munkád során, hogy felkutathasd blokkjaid eredetét.  Segít megérteni, hogy a tudat milyen hatással van testedre. Képes megadni a választ a létezés nagy kérdéseire, például hogy miért is vagy itt. Hasznos kísérő bármilyen megvilágosodáshoz vezető úton. Segít megszüntetni téveszméidet, önmagaddal való elégedetlenségedet. Újratölti benned az életörömöt. Segítségével megismerheted önmagad, és könnyebben meg tudsz majd megbocsátani akár magadnak, akár embertársaidnak. Támogatja a szeretetteljes, higgadt kommunikációt. Bátorságot nyerhetsz belőle ahhoz, hogy függetlenné válhass és saját elveid szerint élhess. A szugilit rendkívül erősen kapcsolódik a Föld felemelkedésén dolgozó mesterekhez. A szugilit Szent Mihály köve. Gyönyörű lila prizmatikus védőenergiájával körülveszi az embert és egy szakrális védőhálót alkot körülötte. Ha létezik kristály, mely távol tarthat bármi rosszat tőled a hétköznapokban, akkor ez az. Lágyan segít megnyitni a harmadik szem csakrát, hogy megláthasd milyen hatással vagy a környezetedre, az életedre. A magasabb energiák lecsatornázásában, és azoknak a való életbe történő behozásában is segítségedre lehet. Egyensúlyba hozza a lelkedet az energiarendszereddel és segít a spirituális tudás átadásában. A szugilit üzenete: jó úton jársz, higgy és lépj előre!

A szugilit akkor kell neked:

- ha túl érzékeny vagy, és kell egy kis derű

- ha jobban hinni akarsz magadban

- ha több nyugalomra és egyensúlyra vágysz

- ha egy igazán különleges és ritka kőre vágysz

A szuglit segítségedre lehet:

- amikor bátorságra és kitartásra van szükséged

- amikor fényt és szeretetet kell vinned a legsötétebb helyzetekbe is

- amikor szerető támogatást nyújtasz

- ha már régóta haladsz a megvilágosodás útján és egy kis "plusz" kell

- ha erősebb bizonyosság és védettség érzésre van szükséged

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram