Pietersit karkötő

Pietersit karkötő
 
Azonnal készleten, csak: 4
5,890Ft
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t):

Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Gyönyörű pietersit karkötő, melyben selyemfényű szemek is felfedezhetőek. A gyöngyök mérete 8 mm.

 

Kinézete:

A pietersit egy különleges mintázatú és pompás színkavalkádban ragyogó kvarc ásvány. Szálas rostos ásványok (úgymint a tigrisszem, sólyomszem, hematit) természetes folyamatok során töredezett (breccsás) majd kalcedonnal összeállt keveréke. A pietersit a tigrisszemhez hasonlóan irizál. Színe lehet a kék szinte minden árnyalata, vörös, rozsdás, arany és barna is.

 

Felfedezése:

Nevét felfedezőjéről Sidney Pieters ásványkereskedőről kapta, aki 1962-ben fedezte fel Namíbiában. Afrikai lelőhelye mellet még Kínából, Huan tartományból került elő nagyobb mennyiség a ’90-es években. Az itt bányászott példányokban jellemzően több az aranyos-barnás szín. Mr. Pieters egy meglehetősen kicsi és nehéz, fehér mészkővel borított követ talált. Mivel nem látta, mi volt a kőben, visszavitte a laboratóriumába, ahol a feltárás során felfedezte a kő gyönyörű kék és aranybarna színű mintáit, amelyet később magáról nevezett el. Nagy-Britanniai ásvány nyilvántartásba regisztrálta a követ, ami 1964-ben hivatalosan is Pietersitként jelent meg.

 

A pietersit gyógyhatása

Különleges megjelenése, festményszerű mintázata és ritkasága miatt az ékszeriparban nagyon kedvelt ásvány. Az ezoterikus és spirituális tanok hívei viharkőnek is nevezik, mert különleges energiákat sugároz. Mintha a vihar energiáját hordozná magában, azonban ez nem azt jelenti, hogy ennyire félelmetesen erős. A pietersit leírhatatlan, mélyről jövő nyugalmat sugároz, melynek segítségével akár a legnagyobb "viharokban" is meg tudjuk őrizni az egyensúlyunkat. A kékes-aranyos színű példányok mintázata is tükrözik a vihar szépségét, a borult mélykék égboltot és az aranyszínű villámok ragyogását. Ahogy a vihar múltán csend és nyugodtság jön, a pietersit hasonlóan hoz békét és megtisztulást a lélekbe. Ez a csodás ásvány segít megérteni és feloldani az érzelmi blokkokat benned. Elfojtott érzelmeid felszabadításával derűt és kiegyensúlyozottságot hoz az életedbe és segít rátalálnod önmagadra. A pietersitről azt tartják, hogy birtokában van a mennyei birodalom kapuját nyitó „kulcsoknak”, ami azt jelenti, hogy összekapcsolja a lelki birodalmat a mindennapi életünkkel. Ezáltal pedig segít megtalálni a tökéletes lelki egyensúlyhoz vezető utat. Rezgései erőt adnak ahhoz, hogy kiaknázd a saját erőd, a tehetséged és kreativitásod. Lelki gyógyítók előszeretettel használják a pietersitet energiájuk forrásaként, mint egy kis spirituális akkumulátort. A látomások kövének is szokták nevezni, akik asztrális utazásokhoz használják, ugyanis serkentően hat a harmadik szemre, fejleszti a spirituális látomásokat és megérzéseket. Nagyon hasznos társ azoknak is, akik még csak ismerkednek az előző életeik felderítésével. Segíti a benned rejlő mester-energiák, kiaknázatlan képességek és erőforrások, lágy felszínre hozásában is. Erősíti az összetartozás-tudatot. A megvilágosodást kereső úton is segítségedre lehet. A pietersit megtanít arra, hogy mindig a magad igazát kövesd, és arra is, hogy felismerd az igazságot és a hamisságot. Támogat abban, hogy kimondj számodra nehezen kifejezhető érzéseket és gondolatokat. Tisztítja és energiával tölti fel tested meridiánjait. Elősegíti a spirituális fejlődésed, a jelen pillanatban maradásod és erősíti a biztonságérzeted. A pietersit arra emlékeztet, hogy mindannyian szellemi lények vagyunk, akik emberi testben járjuk utunkat a Földön. Üzenete: lásd új fényben a világot!

A pitersit akkor kell neked:

-          ha az élet viharában megnyugvást keresel

-          ha igazságszerető vagy

-          ha jobb emberismerő szeretnél lenni

-          ha az önbecsülésed szeretnéd erősíteni

A pietersit segítségedre lehet:

-          amikor már nagyon kimerült vagy

-          amikor elakadtál és útmutatásra van szükséged

-          amikor a lelked nehezen emészt meg egy élményt vagy érzést

-          amikor úgy érzed, túl sok mindent fojtasz el magadban

-          amikor szeretnéd előcsalni a kreativitásod bármilyen alkotó munkához

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk