Hemimorfit karkötő, extra

Hemimorfit karkötő, extra
 
Azonnal készleten, csak: 12
8,490Ft
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t):

Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Hemimorfit karkötő

Ritkaságnak számító igazi hemimorfit karkötő, melyben a szemek mérete 8mm.

Szilikátok osztályába tartozik, cink tartalmú ásványtelepek oxidációs zónájában másodlagos ásványként keletkezik. Erősen piroelektromos, vagyis melegítés hatására az egyik vége pozitív, másik vége negatív töltésűvé válik, hűtés hatására pedig fordítva. Rövidhullámú UV alatt kékes színben fluoreszkálhat, hosszúhullámú UV alatt pedig rózsás színben. Nevét hemimorf alakjának köszönheti, a kristályok szabálytalan oldalú csúcsokban végződnek: egyik végükön tompák a másikon pedig élesek. Ez a szokatlan forma csak néhány ásványra jellemző. Általában a türkizkék árnyalataiban pompázik az egészen haloványtól a sötétig. A kék színű hemimorfit a leggyakoribb, és olyan metafizikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon népszerűvé teszik. Ez a csodálatos ásvány megkönnyíti az egy célra való összpontosítást, nyugodtságot és a békésséget hoz. Rendkívül erős védelmező kő, különösen az ártó negatív gondolatok és idegen befolyások ellen. Támogatja az ÉN fejlődését és lelki fejlődést is. Megmutatja, hogyan fejlesszük belső erőinket és hogyan teljesítsük ki a bennünk rejlő lehetőségeket. Segít, hogy terveink megvalósítása során energikusak, tettre készek és kitartóak legyünk. A kő rezgése növeli az örömöt, ezáltal segít az érzelmi állapot javításában. Hasznos azok számára, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani. Segít abban, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást. Erős energiája van a szívcsakrában, elősegítheti a párok közötti jobb kommunikációt is. Erős empatikus rezgése segíthet a kapcsolati problémák megoldásában. Sokan hiszik, hogy segít kapcsolatba lépni az angyalokkal és megtalálni spirituális vezetőnket. A hemimorfit rezgése, vibrációja növeli az auramezőbe érkező fény mennyiségét, segítve a spirituális fejlődést.

Valódi, természetes hemimorfit.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: hemimorfit, karkötő

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk