Hemimorfit karkötő, extra

Azonnal készleten, csak: Hianycikk
Ára: 3,990Ft

Méret (csuklód + 1-2cm)-XS (15-16cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):

Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Előrendelem

Hemimorfit karkötő

Rotkaságnak számító igazi hemimorfit karkötő, melyben a szemek mérete 8mm.

Szilikátok osztályába tartozik, cink tartalmú ásványtelepek oxidációs zónájában másodlagos ásványként keletkezik. Erősen piroelektromos, vagyis melegítés hatására az egyik vége pozitív, másik vége negatív töltésűvé válik, hűtés hatására pedig fordítva. Rövidhullámú UV alatt kékes színben fluoreszkálhat, hosszúhullámú UV alatt pedig rózsás színben. Nevét hemimorf alakjának köszönheti, a kristályok szabálytalan oldalú csúcsokban végződnek: egyik végükön tompák a másikon pedig élesek. Ez a szokatlan forma csak néhány ásványra jellemző. Általában a türkizkék árnyalataiban pompázik az egészen haloványtól a sötétig. A kék színű hemimorfit a leggyakoribb, és olyan metafizikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon népszerűvé teszik. Ez a csodálatos ásvány megkönnyíti az egy célra való összpontosítást, nyugodtságot és a békésséget hoz. Rendkívül erős védelmező kő, különösen az ártó negatív gondolatok és idegen befolyások ellen. Támogatja az ÉN fejlődését és lelki fejlődést is. Megmutatja, hogyan fejlesszük belső erőinket és hogyan teljesítsük ki a bennünk rejlő lehetőségeket. Segít, hogy terveink megvalósítása során energikusak, tettre készek és kitartóak legyünk. A kő rezgése növeli az örömöt, ezáltal segít az érzelmi állapot javításában. Hasznos azok számára, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani. Segít abban, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást. Erős energiája van a szívcsakrában, elősegítheti a párok közötti jobb kommunikációt is. Erős empatikus rezgése segíthet a kapcsolati problémák megoldásában. Sokan hiszik, hogy segít kapcsolatba lépni az angyalokkal és megtalálni spirituális vezetőnket. A hemimorfit rezgése, vibrációja növeli az auramezőbe érkező fény mennyiségét, segítve a spirituális fejlődést.

Valódi, természetes hemimorfit.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram