Angelit medál, ezüst

Angelit medál, ezüst
Angelit medál, ezüst
Válassz kép alapján!
Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 17,890Ft Egység/db: 1
Eredetiség kártya (nem kötelező): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

 Ennyit kérek:  
             
Címkék: angelit, medál

Angelit ásvány medál, ezüst

Eredeti angelit medál ezüst foglalatban, melynek mérete 3.5 cm.

Angelitként vált ismertté az anhidrit nevű ásvány kék változata, mely az alkáli-szulfátok közé tartozó ásványfaj. Színét tekintve főként égkék, de előfordul, hogy szürkés-kék, fehér, olykor vörössel pöttyözött.

Az angelit egy különösen spirituális kő, nagyon finom energiával áldotta meg az anyatermészet. Neve is angyali erejére és védelmére utal. Spirituális tanok szerint igazi angyalkő, mely segíti a kapcsolódást az angyalok világával. Támogat az igazság kimondásában, a teljes és mély béke megélésében. Megbocsátásra és a türelemre tanít, és nagy segítséget nyújt a belső harmónia és egyensúly elérésében. Szinte simogatja a fáradt és szomorú lelket, mint egy finom angyali érintés hoz nyugalmat életedbe. Az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal. Segít újra megtalálni önmagunkat azáltal, hogy szembesít önmagunk helytelen megítélésével és önmagunk gondolati rabságban tartásával. Ez a kő tele van békével, szeretettel és kedvességgel. Mennyei kéksége már a szemnek is üdítő látvány. Ha pedig kézbe veszed, a belőle áradó végtelen nyugalom a részeddé válhat.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram