Morganit fülbevaló, ezüst

Azonnal készleten, csak: Előrendelésre
11,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Várólista

Morganit fülbevaló

Morganit ásvány fülbevaló ezüst foglalatban

A morganit, más néven rózsaberill egy lítium és mangán által rózsaszínűre színezett berill, mely a szilikátok osztályába tartozik. Rokon ásványa az akvamarin és a smaragd is. Pegmatitokban jön létre akkor, ha a magmás oldat kellő mennyiségű berilliumot és lítiumot tartalmaz. Az 1900-as évek elején fedezték fel Kaliforniában. G. F. Kunz mineralógus nevezte el 1911-ben, John Pierpont Morgan amerikai bankár tiszteletére, aki nagy ásványgyűjtő hírében állt és aki gyűjteményével megajándékozta az Amerikai Természettudományi Múzeumot. A morganit színe lehet rózsaszín, barackszínű, kékes-rózsaszín vagy lazacszínű. Lelőhelyei: Madagaszkár, USA, Brazília, Mozambik, Zimbabwe.

A morganit meleg fénye, rózsás színe már sejteti, hogy egy igazán különleges, szeretetteljes energiájú kővel állunk szemben. A morganit az isteni szeretet drágaköve. A szív csakrához kapcsolódik a legerősebben. Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket és megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet befogadására. Nyíltabbá válunk embertársaink és a világ felé is általa. A morganit emlékeztet arra, hogy nem vagyunk egyedül ebben a világban. Szembesít minket önmagunkkal és rádöbbent arra, hogy amíg önmagunkat nem fogadjuk el és nem szeretjük, addig senki mást sem leszünk képesek. Finoman vezet az önszeretet felé, miközben rámutat értékeinkre és szépségeinkre. Segít megtisztítani lelkünket az ítélkezéstől, önmarcangolástól, régi traumáktól. Amikor ezeket az érzéseket végre sikerül elengedned, áldásként száll meg a hála, a harmónia, az önszeretet és az elégedettség. Ha meditációhoz használjuk, elmélyíti nyugalmunkat és elvezet a tisztánlátás képességéhez. A szerelmesek kövének is tartják, ugyanis erősen aktiválja a szerelem energiáit. Kapcsolatban élők között pedig mélyíteni a köteléket és a kölcsönös tiszteletet. Ösztönzi a szerető és békés kommunikációt. A testi szerelemre is csodásan hathat, a szexualitás és intimitás kifejezésében és megélésében. Segít átadni magad a lelki és testi örömöknek a hétköznapi élet számos területén, aminek önfeledt megélése óriási csoda. A morganit megtanít arra, hogy minden aprò örömöt ki kell élvezni az életben, legyen az egy kedves mosoly, egy finom étel, vagy egy szép hely. Arra is emlékeztet, hogy a szeretet olyan ajándék, amit ápolnod kell és megosztanod mindenkivel, aki méltó rá. A morganit üzenete: szeretni születtél erre a világra!

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: Morganit, berill

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk