Fenakit ásvány marokkő NAGY

Fenakit ásvány marokkő NAGY
 
Azonnal készleten, csak: 3
7,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Fenakit ásvány, NAGY

Nyers fenakit kristály, melynek a mérete kb. 1 cm.

A fenakitot gyakran nézik valamilyen kvarcfajtának, ami nem csoda, hiszen megjelenésükben valóban nagyon hasonlítanak. A fenakit általában átlátszó, de lehet rózsaszínes, sárgás árnyalatú is. Rendkívül erős kristálynak számít: nagyon magas szintű energiákkal, rezgésekkel rendelkezik. Más kövekkel használva felerősíti azok hatását. A meditáció hasznos kiegészítője lehet, hiszen segítségével könnyebben kapcsolatba tudunk lépni felsőbb erőkkel, a saját bensőnkkel. A fenakit ezen kívül összehozza a közösséget, amiben használják, így a tagok hatékonyabban tudnak együtt dolgozni, valamilyen nagy célt megvalósítani. 

A fenakit rögök mind Brazíliából származnak, az állítólag legjobb minőségű fenakit lelőhelyről.

A fenakit egy ritka berillium-ortoszilikát kristály. Leginkább gránit pegmatitokban fordul elő. Az oroszországi Urál hegység egyik smaragdlelőhelyén, a Malisevo melletti bányában akadtak rá először. Orosz lelőhelye mellett előfordul még Ausztriában, Norvégiában, Brazíliában, Mianmarban, és Madagaszkáron. A brazil példányok állítólag a legjobb minőségűek (a nálunk kapható fenakit ásványok innen származnak!) A fenakit nevét 1833-ban Nils Gustaf Nordenskiöld finn mineralógus adta a görög phenakos (csalás) szóból, mivel nagyon hasonlít a kvarchoz és azzal könnyen összetéveszthető. Üvegfényű, megfelelően csiszolva a gyémánthoz hasonló csillogású. Színe lehet fehér, szürke, sárgás, rózsaszín, de színtelen is. A fenakitok általában apró méretű kristályok, a 30 karát feletti méret nagyon ritkának számít. Kicsik ugyan, viszont nagyon magas szintű energiákkal, rezgésekkel rendelkeznek. Erre a kőre tökéletesen igaz a kicsi a bors, de erős mondás. Kézbe véve sokan éreznek kellemes melegséget, bizsergést, lüktetést, de akár erősebb zsibbadást a fej tájékán. Egyes spirituális tanítók szerint a Braziliából származó kristályoknak gyakran saját őrzőlénye is van. Odafigyelve érdemes vele bánni, a vele való meditációhoz és emelkedéshez szükséges a megfelelő leföldelés. Képes felerősíteni más kristályok gyógyító energiáját is. A fenakit a fény kristálya, mely tiszta fehér fényt hoz létre, aktiválja és fejleszti a fénytestet. Közvetítőként szolgál kiemelt dátumokon (pl. nap-éj egyenlőségkor vagy napfordulókon) az univerzális energiák Földre való továbbításában. A fenakit azt tanítja Neked, hogy legyél tudatában minden tettednek és nyisd fel a szemed a láthatatlanra. Üzenete: emelkedj fel a fénybe!

A fenakitot olyan helyzetekben ajánljuk:

-          ha a személyes fejlődésed szeretnéd serkenteni

-          ha a spirituális gondolkodást és látásmódod szeretnéd szélesíteni

-          ha a csoporttudatosságot szeretnéd erősíteni

-          ha meditáció során kapcsolatba szeretnél lépni felsőbb erőkkel

-          ha szeretnél összekapcsolódni a kozmikus tudatossággal

-          ha szeretnél kapcsolódni a felelmelkedett mesterekkel

-          ha szeretnéd megérteni az isteni rendeltetésed

-          ha a harmadik szemed, a nyolcadik lélek csakrát és a 13. csakrát szeretnéd erősíteni

-          ha kiegyensúlyozottabb szeretnél lenni

-          ha tudatosabb szeretnél lenni

-          ha szeretnéd megtisztítani a fizikai és a finom testeket

-          ha meridiánjaid és energiavonalaid szeretnéd átmosni

-          ha a tudatos teremtésben szeretnél fejlődni

-          ha spirituálisan szeretnél fejlődni

 

Olyan embereknek ajánljuk, akik:

- már haladónak számítanak a gyógyító kövek terén

- kezdőknek is, szem-felnyitogatóként

- akik szeretnék jobban megérteni a társteremtés fogalmát

- akik meditálnak

- érzékelik a nagyon magas, de finom energiákat

- tudatosságot szeretnének növelni

- akik gyűjtők, mert ez az ásvány igen ritka

- szeretnék jobban kitágítani elméjüket

- sok, koncentrációt igénylő feladatot végeznek

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: fenakit, marokkő

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk