Atlantizit medál, ezüst

Atlantizit medál, ezüst
 
Azonnal készleten, csak: 1
19,900Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Atlantizit medál, ritkaság

Gyönyörű atlantizit medál ezüst foglalatban, melynek mérete kb. 3,5 cm (akasztórésszel együtt).

Az atlantizit egy rendkívül különleges, energikus és misztikus kő. A zöldes-sárga szerpentin és a lilás-rózsaszín stichtit fantasztikus egyesüléséből született meg. Legfőbb lelőhelye Tasmánia, ezért tasmanitnak is szokták nevezni. A selymes, olajos csillogású szerpentin és az áttetsző, viaszos stichtit tulajdonságai nem csak színükben, de hatásukban is keverednek egymással.

A misztikus atlantizit elnevezés nem véletlen, hiszen spirituális tanok szerint ez a kő segíthet összekapcsolni az arra kész embereket a legendás, ősi atlantiszi bölcsességgel. Segíthet nekik abban, hogy az emberiség akkor elindított feladatait megértsék és beteljesítsék. A békét árasztó atlantizit különösen ajánlott azoknak, akik a nyugalmat keresik. Társad lehet a belső békéd és a lelki egyensúlyod megteremtésében. Ösztönzi az önbecsülésed, hogy azt ne másoktól tedd függővé. Segít kibékülni önmagaddal, felfedezni értékeid és megtanít kamatoztatni azokat. A szív szeretető gondoskodását biztosítja, a szívcsakra működését segíti, de képes összehangolni az összes csakrát. Támogatja a spirituális fejlődésed és az ezzel járó erők helyes alkalmazásának elsajátítását. Energiái csodás eszközként szolgálnak a szellem megnyitására, kiemelkedően jó kő meditációhoz, illetve a spirituális útkeresők számára, hogy belső igazságukat megtalálják. Bátorít a problémák békés úton való fel- és megoldására. Növeli a lelkesedést, az energiaszintet és a lelki ellenálló képességet. Ez a kő segíti abban, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus módon reagálj az élet kihívásaira. Belső munkád kiegészítve segít feloldani a lelki sérüléseket és azokat a generációs mintákat, amik akadályoznak téged egy örömteli élet megélésében. Ösztönzi az érzelmek tiszta kommunikációját, valamint a megértést, az empátiát. Az atlantizittel együttműködve képes lehetsz megnyitni és fejleszteni intuitív észleléseid, kreatív képzelőerőd, vizualizációs képességeid is. Megerősíti a hited abban, hogy az Univerzum gyermeke vagy, általa pedig mindig szeretett és támogatott. Hatásos földgyógyító ásványnak is tartják, segít újrakapcsolódni a természettel, összehangolja szellemed a természet szellemével, Földanya gyógyító energiáival. Az atlantizit segít örömet hozni a létezésedbe.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: Atlantizit, medál

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk