Atlantizit fülbevaló, ezüst

Atlantizit fülbevaló, ezüst
 
Azonnal készleten, csak: 1
17,900Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Atlantizit fülbevaló, ritkaság

Atlantizit fülbevaló ezüst foglalatban. A kövek mérete megközelítőleg 2 cm.

Az atlantizit egy rendkívül különleges, energikus és misztikus kő. A zöldes-sárga szerpentin és a lilás-rózsaszín stichtit fantasztikus egyesüléséből született meg. Legfőbb lelőhelye Tasmánia, ezért tasmanitnak is szokták nevezni. A selymes, olajos csillogású szerpentin és az áttetsző, viaszos stichtit tulajdonságai nem csak színükben, de hatásukban is keverednek egymással.

A misztikus atlantizit elnevezés nem véletlen, hiszen spirituális tanok szerint ez a kő segíthet összekapcsolni az arra kész embereket a legendás, ősi atlantiszi bölcsességgel. Segíthet nekik abban, hogy az emberiség akkor elindított feladatait megértsék és beteljesítsék. A békét árasztó atlantizit különösen ajánlott azoknak, akik a nyugalmat keresik. Társad lehet a belső békéd és a lelki egyensúlyod megteremtésében. Ösztönzi az önbecsülésed, hogy azt ne másoktól tedd függővé. Segít kibékülni önmagaddal, felfedezni értékeid és megtanít kamatoztatni azokat. A szív szeretető gondoskodását biztosítja, a szívcsakra működését segíti, de képes összehangolni az összes csakrát. Támogatja a spirituális fejlődésed és az ezzel járó erők helyes alkalmazásának elsajátítását. Energiái csodás eszközként szolgálnak a szellem megnyitására, kiemelkedően jó kő meditációhoz, illetve a spirituális útkeresők számára, hogy belső igazságukat megtalálják. Bátorít a problémák békés úton való fel- és megoldására. Növeli a lelkesedést, az energiaszintet és a lelki ellenálló képességet. Ez a kő segíti abban, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus módon reagálj az élet kihívásaira. Belső munkád kiegészítve segít feloldani a lelki sérüléseket és azokat a generációs mintákat, amik akadályoznak téged egy örömteli élet megélésében. Ösztönzi az érzelmek tiszta kommunikációját, valamint a megértést, az empátiát. Az atlantizittel együttműködve képes lehetsz megnyitni és fejleszteni intuitív észleléseid, kreatív képzelőerőd, vizualizációs képességeid is. Megerősíti a hited abban, hogy az Univerzum gyermeke vagy, általa pedig mindig szeretett és támogatott. Hatásos földgyógyító ásványnak is tartják, segít újrakapcsolódni a természettel, összehangolja szellemed a természet szellemével, Földanya gyógyító energiáival. Az atlantizit segít örömet hozni a létezésedbe.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: Atlantizit

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk