Új Ásványfajtát találtak, Akvapráz lett a neve

Az ásványtani összetétele hasonlít a Kalcedon ásványhoz, így az ezoterikus tulajdonságai is hasonlítanak hozzá. Viszont az óceánhoz hasonló színárnyalata és a benne található szenzációsan új fémelemek, mint például a Nikkel és a Króm miatt új eddig nem tapasztalt hatásra is lehet számítani a Kalcedon tulajdonságai mellett.
 
Kellemes, megnyugtató kő, ami a hétköznapi apró cseprő problémákon segít felülemelkedni, A problémákat eleganciával kezelni. Az embert összekapcsolva tartja a felső univerzumnak és energia szintet középpontjával, nehezen teszi érzelmileg kibillenthetővé, Elősegíti viselőjét abban, hogy megtalálja a történésekben a magasabb igazságot, és összhangot. Segíti a beszédet, a művészetet, a meditációt, és a társasági életet. Segíthet az angyali, és spirituális vezetőkkel való kapcsolódás ban, valamint abban hogy mindezt az ember a hétköznapi életében vele vigye, és megfelelő mértékben, ne túlzóan tudja megélni. Segíti a megfelelő baráti társaság megtalálását, és azt hogy viselője az igazságát, véleményét a lehető legmegfelelőbb mértékben, módon és megfelelő időben mondja el.
 
Az Akvaparáz felfedezésének története:
 
Az ásványt Yianni Melas görög felfedező fedezte fel. Először Afrikában találkozott ezzel az ásvánnyal. Egy Opál kitermelésről ismert helyen egy helyi barátjának Kunyhójában látogatót be. Egy nem túl jó állapotban lévő nyers ásvány kötötte le a figyelmét, ami ott egy polcon át.” hogy miért gondoltam hogy ez más mint a többi nem tudom elmagyarázni” – mesélte. „Olyan ez, mint a harmadik szem. Köveknek ezreit láttam már, és akkor rám jött egy érzés. Amikor magamhoz vettem az ásványt, megborzongtam ez amolyan vicces érzés volt. Ez egy olyan fajta érzés, amit követni kellett.” ezután ásott sokat a környéken, és talált ebből több példányt is, nem abban nem volt biztos, hogy pontosan milyen ásvány lehet. Néhányan arra tippeltek hogy ez Krizokolla, sokan zöldeskék opálnak, vagy krizopráznak tartották. Hogy megbizonyosodjon biztosan hogy mi ez, elküldte a talált mintákat az amerikai ásványtani intézetnek. Három hónap múlva felhívták, hogy valami nagyon izgalmasak találtak, ami szenzációs újdonság. Ez a Kalcedonnak egy teljesen új formája, mely jellegzetes színét A Kristályrácsokban található, a fénytörést és módosító Króm és Nikkel adja. Színét az Égei-tenger levegőből látható látványa (Aqua), és a zöld szó görögül (adja) szóösszetétele adja.

< Előző bejegyzés
Következő bejegyzés >

Különleges és népszerű

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kedvencek     -     Felhasználói fiók

Főbb termékkategóriák

Marokkövek

Divat ékszerek

Ásvány karkötők

Ásvány medálok

Ásvány fülbevalók

Kuriózumok, Ritkaságok

Egyedi ékszerek

Csiszolatok, ásvány csúcsok

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítjük.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyító Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

 

Kövess a facebookon
Instagram oldalunk