Új termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Blog

Blog

Új Ásványfajtát találtak, Akvapráz lett a neve

Egy szenzációs újdonságot fedeztek fel. Köszönj helloval az ásványvilág új felfedezésének, az akvapráznak!

Tovább>>>

Újra kapható sikertermékek

A nagy népszerűségnek köszönhetően újra kaphatók sikertermékek a Gyógyító köveknél ősszel, mint a malachit golyós karkötő, mookait karkötőtk többféle méretben, a pirit karkötők, valamint medálok és a holdkő medálok. A termékeket a jobb fent található keresővel (ásvány név pontos  beírása és enter) könnyen elérhetően a visszatért kedves termékek. Kellemes vásárlást és nézelődést kívánok hozzájuk! ű

A következő hírlevél azzal fog foglalkozni, mely kövek alkalmasak erősítőként, segítőként meghűlés és hasonlóan egyéb ügyek esetén.

Tovább>>>

Órási 121.26ct -os gyémántot találtak Cullinan -ben

Petra Diamonds egy 121.26ct -os nyers gyémántot lelt dél-afrikai bányájában, Cullinan-ben, Dél Afrikában.

A hely a nevét a tulajdonosáról és alapítójáról, Thomas Cullinan gyémánt mágnásról kapta.

A ritka, II- es típusú gyémánt kivételesen fehér színéről és tisztaságáról híres, és két év után ez az első újabb találatuk. A történelem eddig legnagyobb gyémántját Cullinan -ben találták 1905-ben, melyet több darabra vágtak. Egyben 3106,75 ct -ot nyomott a mérlegen.

A jelenlegi követ 2016 június 30-án árverezték el. Korábban 2014-ben találtak Cullinan-ben hasonlóan nagy gyémántot, mely 122.52 ct súlyú volt és 23,5 millió dollárért kelt el.

Tovább>>>

Friss: a 2019.11.22. és 2019.11.27. közötti rendelések feldolgozása és szállítása

A 2019.11.22. és 2019.11.27. közötti rendelések feldolgozása és szállítása 2019.11.27. után történik meg.

Tovább>>>

Egy nő 3,29 karátos gyémántot talált séta közben egy Nemzeti Parkban

Egy nő 3,29 karátos gyémántot talált séta közben egy Nemzeti Parkban! A történetét itt olvashatod.

Tovább>>>

1000Ft-ig garantált ajándék a rendelésed mellé!

 
Ajándék a rendelésed mellé! Rendelj most szeptember 21 és 24 között!  Ha  termékek értéke eléri a 9900 Ft-ot, ajándékba a webshopból bármit választhatsz 1000Ft-ig!  Add le a rendelésed, és e-mail üzenetben küldd el a választott ajándék linkjét, vagy képét.
 
Az ajándék akció a 2019. szeptember 21. 0:01 és 2019 szeptember 24. 23:59 között a webáruházban sikeresen beérkezett rendelések mellé választható, ahol a megrendelt termékek értéke szállítási díj nélkül eléri a 9900Ft-ot. Ajándék a rendelésed feldolgozásakor még készleten lévő bármelyik, webáruházunkban elérhető termék lehet 1000Ft-ig. Az ajándék termék igazolásra, pénzre és vásárlási kedvezményre, nem váltható be. A választott ajándék kívánságot a vásárlást visszaigazoló emailre válaszolva lehet elküldeni, automatikusan nem jár. Amennyiben nem elérhető a választott termék, természetesen új másik ajándék választására is van lehetőséged!

Tovább>>>

Péntek - szünnap

Tájékoztatunk Benneteket, hogy pénteken, május 31-én a rendelések feldolgozása és a telefonos ügyfélszolgálat szünetel. Megrendeléseket ezen időszak alatt is várunk a webshopunkban!

Tovább>>>

Boldog nőnapot - ajándékkal!

Nőnap alkalmából minden női vásárlónk hegyikristály szív medált kap ajándékba. Az akció március 8. éjfélig tart, megrendelési összegtől függetlenül.

 

Tovább>>>

Május 15-24.

Szeretettel tájékoztatom minden kedves Vevőmet, hogy a május 15-24. közötti időszakban a webáruház továbbra is üzemel, a megrendelésed le lehet adni, azonban azok feldolgozása csak május 26-án beérkezési sorrendben kezdődik el. Ezen időszakban a telefonos elérhetőség is szünetel, emailes megkeresésekre és a honlap Kapcsolat menüjében írt válaszokra tudok reagálni. 

Tovább>>>

Húsvét és kiszállítás

A húsvéti ünnepek miatt a (az átutalt, vagy utánvételesen leadott) termékek kiszállíása a péntektől leadott rendelések érkezése a hét második felében várható. Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok mindenkinek!

Tovább>>>

Gyorsabb szállítás az ünnepek előtt

A Gyógyító Kövektől még Karácsony előtt gyorsított tempóban megkaphatod a rendelésedet, amíg a fenti Mikulás sapkás logót látod. Ennek egyetlen feltétele, hogy a megrendelt termékeid után a végösszeg december 19. 8:00 előtt sikeresen átutalásra kerüljön, hogy az összeg még aznap megérkezzen. A logó várhatóan december 22. reggeléig marad így, de az ezután - hétfőig -  leadott utánvétes megrendelések érkezésére is van ünnepek előtt nagy esély.  

- a december 22-én, hétfő 8:00-ig feladott utánvétes rendelések még karácsonyig kézbesítésre kerülnek (december 24-én is van kézbesítés)

- az ezután leadott csomagok kézbesítése december 29-től, a rendelések beérkezési sorrendjében kezdődik meg

- a december 30-a után leadott megrendelések kézbesítése január 5-re, január 6-ra várható

A nem-utánvétes, hanem átutalásos, ajánlott levélént feladott merendelések esetén az átfutási idő 1 munkanappal több lehet.

Tovább>>>

Új arculat

 

Sok-sok munka gyönyörű gyümölcse az friss arculat, mely megtartott a régiből mindent ami jól működött. Már mobilon is böngészhetitek az új verziót, ezután a termékek és újdonságok megjelenése lesz ezerrel! A Kosár gomb a sokkal barátságosabb  "ezt választom" gombra cserélődött. Rengeteg újítás van a honlapon. Köszönjük a csodás munkát és az ötleteket Hirsch Gábornak. Remélem nagyon fog tetszeni ez a verzió, sokat dolgoztunk vele, különösen azzal, hogy a megfelelő kék színeket és leírásokat eltaláljuk. Ha bármi észrevételed van, oszd meg velem! Kellemes vásárlást és nézelődést kívánok a friss, csillogó honlapon!

Tovább>>>

Google + kedvelések

 

Köszönöm az egyre növekvő Google plusz kedveléseket! Ennek meg is látszik az eredménye, mert a honlap népszerűsége nőttön nő. Ennek a kedvességnek hálaképp most Ti választhatjátok meg hogy három hét múlva miről szóljon az ásványokkal kapcsolatban a Hírlevél. Üzenj nekem bármely csatornán keresztül. Amire a legtöbb szavazat fog érkezni az lesz az első!

Tovább>>>

Valentin nap

 

Február 14-én valentin nap van, ami a szeretet és szerelem ünnepe. A valentin nap egyik legfontosabb jelképe a szív és a rózsaszín. Ezért most sok-sok szeretet-kő kerül fel a hanlapra, melyek a szeretet legmagasabb aspektusát képviselik. A szívcsakrának három fő vetülete van. Az első a zöld színű, mely a társasági és ön-szeretet alapjait teremti meg...

Tovább>>>

Karácsony

Közeledik a szeretet ünnepe és mi más lehetne jobb ötlet, mint szép és hasznos ásvánnyal, ásvány ékszer ajándékkal meglepni szeretteidet? Ennek megsegítésére extra odafigyeléssel történik a kincseid postázása. *: Mivel 21. és 23. teljes munkanapok, a december 20. 12:00-ig leadott utánvétes, vagy a december 20. 8:00-ig átutalt megrendelés garantáltan megérkezik Karácsonyig. Neked is kényelmes otthonról vásárolni egy ásvány boltból és a szaladgálást, tömeget kikerülni. Koncentrálj inkább a szépségre!

Tovább>>>

Megújult a Pénztár - Várom a véleményedet!

Ez - mint minden internetes boltban - az a rész, ahol megadod a szállítási és számlázási címet. A vásárlói visszajelzések alapján Hirsch Gábor tehetséges weblapfejlesztővel átdolgoztuk ezt a részt, hogy sokkal könnyebb és áttekinthetőbb legyen. Folyamatosan javítunk rajta és magyarításon. Aki kihasználja ezt az időszakot megrendelés leadására (2013. nov. 22. - nov. 30.) és egyszerűen megírja a véleményét, az egy ajándék nyers zafír követ kap. Próbáld ki és rendelj! Az akció érvényesítéséhez írd be nov. 22 és nov. 30. között a megrendelés megjegyzés részébe, hogy zafír élmény.

Tovább>>>

Új kedvezmények

A kövek vásárlásához egy kis plusz: az, aki már korábban is vásárolt ásványt, ásvány ékszert, vagy gyógyítókristályt a honlapon keresztül és utánvéttel kéri a postázást, kedvezményt kap. Használd ki az alkalmat és lepd meg ékszerrel, ásvánnyal, ajándékkal önmagad és az ismerőseidet! A kedvezmény érvényesítéséhez kérj utánvétes szállítást és írd be a megrendelés megjegyzésébe, hogy visszatérő vásárlás 5!

Tovább>>>

Költözés + Facebook

Az átlagember nem sokat érezhetett abból, hogy egy internetes ásvány-bolt Budapesten új helyére került, de a Gyógyító Kövek-et új és kényelmesebb címre költöztettem. A költözés megérte, sokkal szebb és harmonikusabb az új hely, és a munkasikeresen véget ért. A kínálat ezután még szebb ütemben fog bővülni.... Volt, aki a Facebook-on kedvelte a költözésről szóló bejegyzést, ami a pakolásokkal teli órákban igen jól esett. Kis kedvesség volt ez Nektek, ezért a kedvességért cserébe minden eddigi költözést Facebook-on kedvelő 20% kedvezményt kap egy hétig! Napsugaras hetet mindenkinek!

Tovább>>>

Új marokkövek érkeztek

Bővült a marokkő kínálat. Sok-sok érdekesség és remélhetőleg keresett marokkő került feltöltésre. :)

Ezen kívül elküldésre került a hematit hírlevél is. Időközben némi gondja adódott a szerver szolgáltatónak, mely a gyógyitokovek.eu -t szolgálja ki. Emiatt nem biztos, hogy mindenki megkaphatta a feliratkozók közül a hematit hírlevelet. Aki kíváncsi rá, az írjon a kapcsolat menüponton keresztül.

Nagyon érdekes, érdemes elolvasni.

Tovább>>>

Újdonság - Marokkövek és új ásvány medálok kategória

Hamarosan a bal oldali menüből ki lehet választani a Marokkő kategóriát.

 

Így böngészni tudsz a szebbnél szebb darabok között, és be tudod szerezni a kedvenc, vagy régóta keresett marokkövedet, mint pl. citrin marokkő, spinell, zafír, vagy obszidián, és még sok izgalmas újdonság, melyre vágytál.

Ha másféle marokkövet is keresel, írj nekem nyugodtan, biztos, hogy tudok Neked segíteni, általános kövekben is és különlegességekben is, mint például: szuper hetes, rózsakvarc, tiffany-kő, ametiszt, fenakit, jáspis, azeztulit, hegyikristály, vagy rodizit....

Tovább>>>

Különleges és népszerű

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


KATEGÓRIÁK

Kedvencek
Felhasználói fiók

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

instagram