Új termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Pietersit medál
18,550Ft

Gyógyító kő és ásvány ékszer webáruház

KATEGÓRIÁK

Kedvencek
Felhasználói fiók

Divat ékszerek (16db)

Ásvány karkötők (174db)

Ásvány medálok (198db)

Ásvány fülbevalók (12db)

Kuriózumok, Ritkaságok (134db)

Egyedi ékszerek (107db)

Csiszolatok, ásvány csúcsok (19db)

Marokkövek (57db)

Kövek horoszkóp és gyógyhatás szerint (1384db)

 

Itt bármit megtalálhatsz! Merkaba kristály, gyógyító kő, ásvány ékszer, ametiszt medál, holdkő ékszer, fluorit, malachit...

... miért mindent?
Mert szinte bármit be tudok szerezni, mely az ásvány világban létezhet. Írj nekem, bármilyen elképzelésed van, és megvalósítom!

Kérésre a karkötőket egyedi méretben is elkészítem.

Itt a Gyógyító Kő és ásvány ékszer webáruháznál garantáltan igazi, eredeti ásványokat kapsz. Ha a kapott termékről kiderül, hogy jogosan nem ásvány; ha kéred az árának dupláját visszakaphatod. Itt valódi ásványokkal, tényleg valódi köveket kapsz. Ha egy kő kezelve van, de eredeti, arról is korrektül tájékoztatunk. A Gyógyítő Kövek az egyetlen ásvány áruház, ahol írnak ásványok utánzatairól, ezoterikus tényekről és hiedelmekről, és a termékek valódiságára a bolt dupla garanciát vállal.

 

BLOG

Friss: a 2019.11.22. és 2019.11.27. közötti rendelések feldolgozása és szállítása

A 2019.11.22. és 2019.11.27. közötti rendelések feldolgozása és szállítása 2019.11.27. után történik meg.Egy nő 3,29 karátos gyémántot talált séta közben egy Nemzeti Parkban

Egy nő 3,29 karátos gyémántot talált séta közben egy Nemzeti Parkban! A történetét itt olvashatod.1000Ft-ig garantált ajándék a rendelésed mellé!

Ajándék a rendelésed mellé! Rendelj most szeptember 21 és 24 között! Ha termékek értéke eléri a 9900 Ft-ot, ajándékba a webshopból bármit választhatsz 1000Ft-ig! Add le a rendelésed, és e-mail üzenetben küldd el a választott ajándék linkjét, vagy képét.
Az ajándék akció a 2019. szeptember 21. 0:01 és 2019 szeptember 24. 23:59 között a webáruházban sikeresen beérkezett rendelések mellé választható, ahol a megrendelt termékek értéke szállítási díj nélkül eléri a 9900Ft-ot. Ajándék a rendelésed feldolgozásakor még készleten lévő bármelyik, webáruházunkban elérhető termék lehet 1000Ft-ig. Az ajándék termék igazolásra, pénzre és vásárlási kedvezményre, nem váltható be. A választott ajándék kívánságot a vásárlást visszaigazoló emailre válaszolva lehet elküldeni, automatikusan nem jár. Amennyiben nem elérhető a választott termék, természetesen új másik ajándék választására is van lehetőséged!


Péntek - szünnap

Tájékoztatunk Benneteket, hogy pénteken, május 31-én a rendelések feldolgozása és a telefonos ügyfélszolgálat szünetel. Megrendeléseket ezen időszak alatt is várunk a webshopunkban!Boldog nőnapot - ajándékkal!

Nőnap alkalmából minden női vásárlónk hegyikristály szív medált kap ajándékba. Az akció március 8. éjfélig tart, megrendelési összegtől függetlenül.
Minden bejegyzés>>>

instagram