Prémium Hegyikristály csúcs, NAGY 14cm

  Hegyikristály csúcs
Azonnal, készleten, csak: 3
Ára: 24,000Ft Egység/db: 1
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: hegyikristály, csúcs
Prémium hegyikristály csúcs
 
Extra tiszta, különleges 12 lapúra csiszolt hegyikristály csúcs, melynek mérete kb 14cm.

A hatlapú hegyikristály oldalait cxsiszolással megduplázzák, így hatása még erősebb lesz.

Extra pontos kivitel.

A hegyikristály kiválóan alkalmas eszköz testünk és lelkünk energetizálására, feltöltésére és különböző tárgyak tisztítására, térhangolásra is. A hegyikristály felhasználásának nagyon sok módszerét ismerik, mégis az egyik leghatékonyabb, ha egy szobábban "alszunk" vele; ugyanis amikor az elme elképzelései és irányításai kikapcsolnak, akkor tudja egyik legjobban kifejteni a hatását az ember finomenergetikai részeire a gyógyító ásvány.
 
Mérete miatt csak csomagban, dobozként szállítható, ajánlott levélként sajnos nem.
 
 
 

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet