Akvapráz fülbevaló, ezüst, szenzációs újdonság!

Akvapráz fülbevaló, ezüst, szenzációs újdonság!
 
Akvapráz fülbevaló, ezüst, szenzációs újdonság!
Akvapráz fülbevaló, ezüst, szenzációs újdonság!
Akvapráz fülbevaló, ezüst, szenzációs újdonság!
Egyedi darab
A kiválaszott változatot szállítjuk
Azonnal készleten, csak: 1
22,990Ft Egység/db: 1
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Eredetiség kártya (nem kötelező): 

Élettartam garanciánk fizikai kiterjesztése. Az eredetiség kártya (nem certifikát) arról szól, hogy 15 éves tapasztalattal az ásványt megvizsgáltuk és eredetinek találtuk. Tartalmazza logónkat, egy egyedi azonosítót, a rendelés dátumát, az ásvány nevét és fotóját.

Akvapráz fülbevaló, ezüst

Akvapráz fülbevaló pár.

Újdonság, új ásvány felfedezés korlátozott darabszámban. Akvapráz medál ezüst akasztórésszel. A kő mérete kb 2,5-3 cm

A Gemological Institute of America (GIA - Amerikai Ásványtani Intézet) egy új ásványfajtát jelentett be. Az elképesztő felfedezés a kalcedon egy teljesen új, króm-nikkel tartalmú változata. Az ásványt akvapráz - nak nevezte el görög felfedezője, Yianni Melas. A kékes-zöld színű ásványt az Égei tenger vizének színehez hasonlítják madártávlatból. Bár előfordul tisztán babakék vagy kékes-zöld formában is, Melas azokat a példányokat részesíti előnyben, melyek felhőkre hasonlító részeket, anyakőzetet is tartalmaznak, mert ez a kőnek sokkal természetesebb látványt és a csiszolás, polírozás során sokkal több karaktert ad. Az akvapráz név két görög szó összetételéből ered: az aqua szóból, melynek jelentése a tengerre, és a phrase szóból, aminek jelentése zöldre utal.
 
Melas először Afrikában találkozott az akvaprázzal, azon belül elmondása szerint egy opálkitermelésről  ismert helyen. Akkor vetett rá szemet, amikor egy barátja kunyhójába látogatott. A nyers ásvány nem volt jó állapotban és egy polcon állt. "Nem tudom elmagyarázni, miért gondoltam hogy ez más" - mesélte. "Olyan ez, mint a harmadik szem működése. Kövek ezreit láttam már és aztán az emberre rájön egy érzés. Amikor magamhoz vettem a követ, megborzongtam, vicces érzés volt. Ez egy olyan érzés, amit követni kellett." Ásott és ásott a környéken, és végül talált több példányt is ebből a kőből, de nem volt biztos benne, hogy mi az. Néhányan találgattak, hogy ez krizokolla, mások zöldeskék opálnak vélték, a legtöbben azt gondolták krizopráz. Végső válaszra várva elküldte a talált mintát a GIA-nek, ahonnan 3 hónapig semmi hírt nem kapott. Végül felhívták, hogy valami lenyűgözőt találtak. Nem krizoprázt, nem krizokollát, hanem egy eddig felfedezetlen, teljesen új kalcedon fajtát.
 
Az akvapráz gyógyhatása
Mivel a kémiai összetételét tekintve a kalcedon egy változata, így a hatása hasonló, de a tengerre emlékeztető színárnyalat és a benne található nikkel miatt új, eddig akár felfedezetlen energia minőségekre is lehet számítani.
 
Az akvapráz egy nagyon nyugtató, kellemes erejű ásvány, mely segít a hétköznapi hullámvölgyeket könnyedén, eleganciával venni. Erősen a szellemi és spirituális középpontodban tart, segít meglátni a történtekben a magasabb szintű okokat, a jót és a "fényt". Nagyon jó művészeti és kommunikációs segítő, így az alkotásnak, és társas életnek egyaránt köve az akvapráz.
 
Az akvapráz segít stabil kapcsolatot teremteni a felsőbb vezetőiddel, megélni az egészséges mértékű spiritualitást a hétköznapi életben is. Vele könnyebben megtalálhatod a társaságodat és kommunikációdra tett jó hatásának köszönhetően könnyebben, effektívebben, diplomatikusabban tudod elmondani belső igazságodat.

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek
Címkék: akvapráz

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk