Szállítási feltételek

Szállítási feltételek


Megrendelésed most már e-mailben vagy honlapon keresztül, üzenetben is leadhatod - Kattints ide


A kiszállítást a GLS futárszolgálat, vagy a Magyar Posta végzi. Személyes átvételre nincsen lehetőség.

Igénybe vehető fizetési és szállítási módok:

•  Átutalás és szállítás, GLS futárszolgálattal:           1910 Ft
•  Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálattal:              2390 Ft
•  Átutalás és szállítás, Magyar Posta:                        1990 Ft
•  Átutalás és átvétel Posta Ponton, vagy Posta automatából:       990 Ft


Több termék esetén sem növekszik a szállítási költség.

Postapont, csomagautomata esetén az átvételi hely kiválasztása és megadása a vevő feladata.


Biztonságos küldemény

Küldeményed védett és értékbiztosítást tartalmaz. Igénybe vehető garantált idejű másnapi kézbesítés is, melyet itt tudsz megrendelésedhez hozzátenni: GLS garantált másnapi kézbesítés


Minimális rendelés

Igyekszünk az ügyfeleink részére minél kedvezőbb árú és igényes szállítási módokat kínálni. Emiatt szükségessé vált a minimális rendelési részösszeg bevezetése, melyre vonatkozóan a termék(ek) értéke meg kell haladja a 2 500 Ft-ot.


Ingyenes szállítás

INGYENES szállítás 25 100 Ft megrendelés felett vehető igénybe, melyet a rendszer a pénztárban ajánl fel. Az ingyenes szállítási módozatot a rendszer automatikusan felajánlja. A legkedvezőbb szállítási mód kiválasztása a vevő felelőssége, melyet készséggel meg tudunk változtatni rendelés után is vevői kérésre. Az ingyenes szállítás egy olyan kedvezmény, melyet sikeresen teljesült megrendelés során a Gyógyító Kövek fizet a kiszállítást végző partner felé és egyben, a weboldalon keresztül leadott rendelésre vehető igénybe.


Szállítás egész Európa területére

Külföldre is szállítunk EU-n belül, a webáruház automatikusan kalkulálja országodnak megfelelően a szállítási összeget.

Külföldre utánvétel nem lehetséges, sajnos nincs futárszolgálat, mely kínálna ilyen alkalmi szállítási módot.


Mikor kapod meg a rendelésed?

Eddigi megrendelés teljesítési átlagunk 1-2 munkanap. Postai kézbesítés esetén a rendelés feldolgozása és a kézbesítés a postai körülmények miatt akár egy hétbe is telhet.

A munkanapokon reggelig leadott utánvétes, vagy eddig jóváírt átutalással fizetendő megrendelések általában már aznap, vagy a következő munkanap kerülnek feladásra. A hét, illetve hónap elején, vagy ünnepek után a megrendelések teljesítési ideje némileg megnövekedhet.

Bizonyos esetekben - utánvétellel - akár egy nap alatt is megérkezhet a csomagod! - amennyiben kevésbé terhelt időszakban délelőtt 11 óráig leadod a rendelést.

Kérhető este 6 utáni vagy garantált 24 órás, vagy akár szombati kézbesítés is, felár ellenében. Az aktuális árakról az elérhetőségeinken tudsz érdeklődni..

Munkanapoknak a posta/futár kézbesítői szerinti munkanapok számítanak.


A megrendelés feldolgozásának a folyamata

A megrendelés leadása után a státusz 'Feldolgozás alatt' állapotról 'Teljesítve' állapotra vált. Ebben az esetben általában 1-2 munkanapon belül számíthatsz a küldemény érkezésére, ha helyesen adtad meg a szállítási adatokat. A GLS vagy Postai szolgáltatás nem tartalmaz telefonos értesítést, ezért kérünk, hogy olyan címet adj meg, ahol általában tartózkodsz. Amikor a küldeményt feladjuk, a GLS futárszolgálat egy e-mailt küld a sikeres rendelés feldolgozásáról. A szállítás reggelén még egy e-mailt küldenek a várható időintervallumról, melyet szabadon módosíthatsz az üzenetben található csomagszámra hivatkozva a megadott telefonszámon. Ha nem találod a levelet a beérkező mappában, ellenőrizd a spam/promóciós mappádat is. Sikertelen kiszállítás esetén telefonon (vagy GLS esetén e-mailben) kell újra kérned a küldemény kiszállítását, és megadhatod, hogy melyik nap lenne számodra a legmegfelelőbb átvétel. Fontos, hogy a kiszállítástól számított öt napon belül biztosítsd a küldemény átvételét, különben visszaküldik.


Ha más névről történik a rendelés mint az átutalás, akkor a gyors ügyintézés miatt a közleményben szerepeljen a neved, vagy a rendelésszámod.

Szállítási mód változtatására lehetőség van rendelés után is.

Gyógyító Kövek ásvány ékszer áruház (www.gyogyitokovek.eu) a szállításban bármilyen egyéb vis major helyzetből, hibából, vevői oldalról (rossz címzés, küldemény át nem vétele, kézbesítési probléma) és minden harmadik tényezőből eredő késés és meghiúsulás helyzetek kapcsán viszont nem felelős, mindazonáltal ezzel kapcsolatban minden fontos segítséget és együttműködést megadunk. Ez alól kivételt képeznek a karácsonyi ünnepek előtti kiszállítási határidők, melyekre garanciát vállalunk.

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, vagy a megrendelésed írásban szeretnéd megadni, készséggel állunk rendelkezésre