Információk, ÁSZF


Telefonszám: +36 (30) 2808628 (munkanapokon 11 és 16 óra között hívható)
E-mail cím:
[email protected]
Bankszámlaszám: 11773463-01257205
Iban szám: HU37117734630125720500000000 (BIC: OTPVHUHB)

Tulajdonos: Sebestyén László
Bejelentett székhely: 2424 Előszállás, Liszt Ferenc utca 8. - nem bolti üzlet
Honlaptérkép

Adószám: 58066607-1-27 Nyilvántartási szám: 56694842
Statisztikai számjel: 58066607-4791-231-07


Tárhelyszolgáltató: EVOLUTIONET Kft.,
7342 Mágocs, Széchenyi u. 75., (Cg. 02-09-075023)
[email protected]

 

Jogi nyilatkozat

1. Bevezetés

Köszönjük, hogy a Gyógyító Kövek webáruházban vásároltok! Az alábbi ÁSZF részletezi a vásárlás feltételeit és jogaitokat. Kérjük, olvassátok el figyelmesen, mivel a vásárlás ezen feltételek elfogadásával jár.

2. Regisztráció, adatkezelés és Vásárlói szerződés létrejötte

A vásárláshoz regisztráció nem szükséges és vendégként is lehetséges a vásárlás. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és kizárólag a vásárlási folyamatban használjuk fel. Az adatkezelésről részletes információkat találtok az Adatvédelmi Nyilatkozatban, amely a weboldalon elérhető. A Vásárló részéről a megrendelés leadása nem eredményezi szerződés létrejöttét. Megérkezését a webáruházunk késedelem nélkül, automatikusan generált e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére. Ez a visszaigazoló e-mail kizárólag arról tájékoztatja a Vásárlót, hogy a megrendelés megérkezett. Vásárlót kérjük ezen e-mail tartalmát ellenőrizni, annak mellékletét ill. abban feltüntetett linkjeit részletesen áttekinteni. A vásárlással elismeritek, hogy megértitek és elfogadjátok a rendelés menetét, az Adatvédelmi szabályzatot és az Általános Szerződési feltételeket. A webáruház a számlát elektronikusan, egy második email üzenetben küldi el, ezért nagyon fontos odafigyelni a megfelelő email cím megadására, melynek felelőssége a Vásárlót terheli.

3. Árak és Fizetési feltételek

A termékek árai a vásárlás idejében érvényesek, és tartalmazzák az esetleges ÁFÁ-t. A fizetés különböző módokon lehetséges, melyekről részletes információt találtok a Szállítási feltételek oldalon.

4. Vásárlási Szerződéstől való elállás

A vásárlástól való elállás jogát a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozza. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállási határidő 14 nap a termék átvételétől számítva. Az elállási szándékot írásban vagy az elérhetőségeinken jelezhetitek. Fontos kritérium, hogy egyedi teljesítés esetén (mely magában foglaja olyan termék rendelését, mely a webáruházban az ezzel kapcsolatos megkeresés idejében nem szerepelt, illetve ha a termék termékek maradandó módosításon esett át) az elállási jog nem érvényes. A terméket a lehető leghamarabb, de nyilatkozattól számított 14 napon belül szükséges elküldeni, melyhez tértivevényes postai, vagy futárszolgálati módok ajánlottak. Utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak a megtérítését. Ezen kívül a vásárlót az elállással kapcsolatosan más költség nem terheli.

5. Visszaküldés

A visszaküldési idő az elállás jelzését követő 14 naptári nap. A terméket sértetlen állapotban és eredeti csomagolásban kell visszaküldeni. A visszaküldés költségeit a vásárló viseli, kivéve, ha az elszállítást a webáruház magára vállalta előzetesen. A visszaküldött termék árát és a hozzá kapcsolódó megrendeléskori szállítási költséget a webáruház visszatéríti 14 napon belül, de igyekszünk ezt mihamarabb, akár már a következő munkanapon visszatéríteni! Nem magyarországi banknál vezetett bankszámra történő visszautalással felmerülő költségeket a Vásárló viseli.

6. Reklamáció és jótállás

A termékek minőségéért a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, valamint az 1999. évi LXXVI. törvény szabályozza. Termékszavatossági igényként a Vásdárló kizárólag a hibás termék kiavítását vagy kicserélését kérvényezheti, melyben minden segítséget igyekszünk megadni. Ha bármilyen probléma merülne fel - mely szerintünk szerencsére nagyon ritka! - kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, szívesen segítünk termékcsere és kompenzeció kapcsán.

7. Személyes adatok védelme

Az adatokat a hatályos magyar adatvédelmi törvények és az EU Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján kezeljük. További részleteket az Adatvédelmi Nyilatkozatban találtok.

8. Kapcsolat és jogorvédelem

A Gyógyító Kövek Webáruház szerzői jogvédelem alatt áll. Minden nem fenti kategóriába eső grafika, elrendezés vagy szöveges ill. adat tartalom joga a Gyógyító Kövek tulajdona. A Webáruház oldalai tartalmának bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak előzetes, írásbeli hozzájárulásunk után lehetséges. Vis major esetén mindent megteszünk bárilyen vásárlási probléma azonnali elháríására; a vásárlás létrejöttekor előre nem látható eseményeket ha nem sikerül azonnal megoldanunk, azért felelősség senkit sem terhelhet. Bármilyen kérdés vagy panasz esetén keressetek minket az elérhetőségeinken. Jogorvoslati lehetőségeitekről az ÁSZF teljes terjedelmében találtok információkat.

Reméljük, hogy elégedettek lesztek vásárlásotokkal! Köszönjük, hogy minket választottatok!

Egyéb rendelkezések:

A Gyógyítókő egy internetes ásványbolt Budapesten, valós raktárkészlettel. Azonban az önkormányzati rendelkezések hivatalosan nem engedélyezik a személyes átvételt a megadott címen.

Az itt található összes feltétel tájékoztató jellegű, esetleges ellentmondások vagy kérdésesek esetén az NFH aktuális elvei érvényesek.

A karkötők és nyakláncok méretének tűréshatára 1cm,  az egyéb termékek méret tűréshatára 10%. A Kapcsolat menün keresztül, vagy e-mailen egyedi méret igény is megadható - amennyiben erre utaló ellentétes információ nincs a termékleírásban. A karkötők mérete mindig a kiterített hosszra vonatkozik.

A medálok mérete akasztórésszel együtt értendő.

A minimális rendelési részösszeg 2500Ft, szállítás nélkül. A megrendelést postai úton, vagy emailben, telefonon is leadhatod.

Bármelyik medál kérhető ovális díszes tibetiezüst akasztórésszel plusz 100Ft-ért.

(A tibetiezüst egy ötvözet, melynek van pár ezrelék ezüsttartalma.)

Minden vásárláshoz Gyógyító Kövek - az esetek legnagyobb részében elektronikus - számlát állít ki, melyet a Vevő e-mailben kap. minden tekintetben a követelményeknek elégtételt tesz.

Az online rendelés során a kapcsolatfelvétellel és vásárlással az Ügyfél hozzájárul az online vásálási feltételekhez, valamint véleménye v. névtől mentesen, anonim jelleggel megjelenhet a honlapon.

 

Kétértelmű megrendelési adatok esetén - egyeztetési kísérletet követően - a Gyógyító Kövek és annak tulajdonosa fenntarthatja a jogot arra, hogy a megrendelést módosítsa, korrigálja, vagy törölje.

A "Gyógyító Kövek"  név egy ezoterikus kifejezés, az itt kapható termékek hivatalosan nem helyettesítik az orvosi gyógyítást, és a személyes fejlődést szeretnék a használó/viselő hiedelmeinek megfelelően kiegészíteni, többlet értékkel és segítséggel bővíteni. 

Igyekszünk mindent, lehető legjobb tudásunk szerint, helyesen megmutatni és szolgálni. Viszont természetes ásványok révén nem vagyunk felelősek minimális színbeli eltérésekért vagy átmeneti készlethiányokért. Bármilyen változás esetén, legyen az a kiírás, vagy a fotók, azokat a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk. Próbálunk mindent megtenni korrektül, hogy elégedettek legyetek, és örömmel élvezhessétek a kincseiteket.

 

Üdvözlettel,

Fülöp Tibor és a WWW.GYOGYITOKOVEK.EU  Ásvány ékszer webáruház