Újdonság - Marokkövek és új ásvány medálok kategória

Újdonság a Gyógyító Kő ásvány ékszer boltban!

Hamarosan a bal oldali menüből ki lehet választani a Marokkő kategóriát.

Így böngészni tudsz a szebbnél szebb darabok között, és be tudod szerezni a kedvenc, vagy régóta keresett marokkövedet, mint pl. citrin marokkő, spinell, zafír, vagy obszidián, és még sok izgalmas újdonság, melyre vágytál.

Ha másféle marokkövet is keresel, írj nekem nyugodtan, biztos, hogy tudok Neked segíteni, általános kövekben is és különlegességekben is, mint például: szuper hetes, rózsakvarc, tiffany-kő, ametiszt, fenakit, jáspis, azeztulit, hegyikristály, vagy rodizit.

Rengeteg Új szebbnél szebb szuper medál érkezett, mindegyikük nagyon egyedi ékszer, egzotikus. A beérkező szállítmány feldolgozása nem kis időbe tellik, de igyekszem minél hamarabb feltölteni őket. Keress meg és kövesd az eseményeket a Facebookon, vagy a Googleplusszon és értesülj az újdonságokról!

A Gyógyító Kő ásvány ékszer webáruház hírdetőfalán új információkról olvashatsz. Ez az információs tartalom hetente, vagy szükség szerint akár naponta frissül. Látogass el gyakran, hogy mindig naprakész legyél az újdonságokról a gyogyitokovek.eu -n.