content_top

Információk, ÁSZF Ir.


Telefonszám: +36 (30) 2808628 (munkanapokon 11 és 16 óra között)
E-mail cím:
info@gyogyitokovek.eu
Bankszámlaszám: 11773463-01138926 (OTP Bank Nyrt.)

Fontos: 2022. szeptember 1-től az új Kata szabályozások miatt magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni.

Tulajdonos: Széles Miklósné
Bejelentett székhely: 2424 Előszállás, Liszt Ferenc utca 8. - nem bolti üzlet
Honlaptérkép

Adószám: 55686574-1-27 Nyilvántartási szám: 52562765
Statisztikai számjel: 69006597-4971-231-07


Tárhelyszolgáltató: EVOLUTIONET Kft.,
7342 Mágocs, Széchenyi u. 75., (Cg. 02-09-075023)
info@domain-tarhely.net


 

 

A megrendelést postai úton, vagy emailben, telefonon is leadhatod.

Bármelyik medál kérhető ovális díszes tibetiezüst akasztórésszel plusz 100Ft-ért.

(A tibetiezüst egy ötvözet, melynek van pár ezrelék ezüsttartalma.)

Minden vásárláshoz Gyógyító Kövek - az esetek legnagyobb részében elektronikus - számlát állít ki, melyet a Vevő e-mailben kap. minden tekintetben a követelményeknek elégtételt tesz. A számlán alapértelmezett megnevezésként ásvány ékszer csomag szerepel. Tételes számla, más megnevezés igényét a Vevőnek vásárlás után legkésőbb egy órával e-mailben vagy előtte jelezni kell. Ennek el nem olvasása miatt reklamációt nem fogadunk el.

Az online rendelés során a kapcsolatfelvétellel és vásárlással az Ügyfél hozzájárul az online vásálási feltételekhez, valamint véleménye v. névtől mentesen, anonim jelleggel megjelenhet a honlapon.

A postai csekken fizetésről:

Nagyon lassan írja jóvá a bank és nagyon nehéz beazonosítani. Pontosan ezért kérjük, hogy ezzel kapcsolatban vegye fel még fizetés előtt velem a kapcsolatot. Ha teheti, ne csekken fizessen, ha mégis akkor azt megadott címre várjuk, nem bankszámlaszámra. Ilyen fizetés előtt tehát egyeztetni szükséges!

 

Jogi nyilatkozat

 

A Gyógyítókő egy internetes ásványbolt Budapesten, valós raktárkészlettel. Azonban az önkormányzati rendelkezések hivatalosan nem engedélyezik a személyes átvételt a megadott címen.

Az itt található összes feltétel tájékoztató jellegű, esetleges ellentmondások vagy kérdésesek esetén az NFH aktuális elvei érvényesek.

Az itt található összes tartalom a tulajdonos szerzői jog tulajdonát képviseli. Részben vagy egészben történő másolás csak a tulajdonos beleegyezésével lehetséges, bármely ezekhez tartozó, vagy hasonló cselekdet beleegyezés nélkül során a Gyógyító Kő ávány áruház tulajdonosa - Fülöp Tibor - jogi úton érvényesítheti igényét.

A karkötők és nyakláncok méretének tűréshatára 1cm, de a Kapcsolat menün keresztül, vagy e-mailen egyedi méretet is megadható - amennyiben erre utaló ellentétes információ nincs a termékleírásban. A karkötők mérete mindig a kiterített hosszra vonatkozik.

A medálok mérete akasztórésszel együtt értendő.

Változások a szerződési feltételekben az elállási jogot illetőleg a 2014 jún 13-án hatályba lépett Korm. rendelet alapján:

Az elállási jog határideje 14 napra bővült, a fogyasztónak az elállási jog gyakorlásától számított 14 napon belül vissza kell szolgáltatni az elállt terméket és a termék ellenértékét 14 napon belül kell visszatéríteni. A webshop arra törekszik, hogy a kijavítást, vagy a cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze.

Kétértelmű megrendelési adatok esetén - egyeztetési kísérletet követően - a Gyógyító Kövek és annak tulajdonosa fenntarthatja a jogot arra, hogy a megrendelést módosítsa, korrigálja, vagy törölje.

A "Gyógyító Kövek"  név egy ezoterikus kifejezés, az itt kapható termékek hivatalosan nem helyettesítik az orvosi gyógyítást, és a személyes fejlődést szeretnék a használó/viselő hiedelmeinek megfelelően kiegészíteni, többlet értékkel és segítséggel bővíteni. 

IGYEKSZEK MINDENT, LEHETŐ LEGJOBB TUDÁS SZERINT, HELYESEN MEGMUTATNI ÉS SZOLGÁLNI, VISZONT TERMÉSZETES ÁSVÁNYOK RÉVÉN NEM VAGYOK FELELŐS MINIMÁLIS SZÍNBELI ELTÉRÉSÉRT, VAGY ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNYÉRT. BÁRMI AMINT PICIT IS VÁLTOZIK, A KIÍRÁST, A FOTÓKAT IS LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL ORVOSLOM. PRÓBÁLOK MINDENT MEGTENNI KORREKTÜL, HOGY ELÉGEDETT LÉGY ÉS ÖRÖMMEL ÉLVEZHESD A KINCSEIDET. - Üdvözlette: Fülöp Tibor, WWW.GYOGYITOKOVEK.EU  Ásvány ékszer webáruház. 

instagram