Érettségi időszak: Milyen ásványok ajánlottak erősebb próbatétel és koncentráció esetére?

Érettségi időszak: Milyen ásványok ajánlottak erősebb próbatétel és koncentráció esetére?
Az a szükséges plusz
 
Gondolkodtál már azon, hogy mi lehetne az amivel praktikusan pszichoszomatikus jelleggel vagy rekreációs jelleggel ki lehetne egészíteni a felkészült állapotodat? Eléggé kialudtad magad, fejedben van (majdnem) ami kell, megittad a kávéd (vagy energia italos) minden kissé kiszámíthatatlan, és szeretnél valamit ami megdob, hogy a hiányérzeted enyhüljön? Erre próbálunk most megoldásokat javasolni és nyújtani.
 
A talizmán/kabala filozófiája
 
Most fog enni etikai tömeg tudat, azaz általános és képek és ebből kiindulva pszichikailag tény, hogy az emberek számára pozitív hatással van valami, aminek közvetlen praktikus haszna nincs, azonban jó szándékkal, segítség érzésével kapja vagy viszi magával. Ennek a formája, azaz hogyan nyilvánul meg fizikailag, nem lényeges, hanem a tárgy megléte ad egy bizonyos kapaszkodót. Ez igazából hiedelemtől, vagy hiedelem rendszertől függetlenül működik, mert a pszichológiai értelemben nevezett úgynevezett erős képek kikerülhetetlenül is ott maradnak minden ember tudatalattijában és tudatában.
 
Akkor mindegy hogy mit választunk?
 
Elsődlegesen olyan irányba érdemes tendálódni, ami leginkább a személyiségünkhöz is illik. Érdemes ilyenkor mindig befelé fókuszálni - ha ajándékba adjuk akkor érdemes az illetőre fókuszálni- és azt a követ választani amitől leginkább a gondolatmentesség, kiegyensúlyozottság érzése jár át. 
 
Milyen ékszerek és ásványok hatása a legkedvezőbb megterhelőbb helyzetben? 
 
Fluorit: Védelmező, stresszoldó, alvást elősegítő, gondolatokat kisimító tartott ásványi kőként az egyik legalkalmasabb a nagy feladatok előtti és közbeni drukk enyhítésére.
 
 
Jáspis: kiegyensúlyozó, le földelő, stabilizáló hatású. Nagyon jó hatással van az alsó csakrák ra, ezáltal növeli az életerőt, csökkenti az izgalmat és izgatottságot, segíti a jobb fókuszálást. 
 
 
Mookait: Bár tojás sok családjába tartozik, de hatását tekintve külön kiemelendő. A nevetés, humor kövének is tartják, segít ellazulni, javítani a hangulatot és közérzetet.
 
 
Turmalin: így védelmező kőnek is tartják, pedig az egyik legalapvetőbb hatása nem maga a védelem, hanem a ci számára az a tudat alatti üzenet hogy biztonságban vagy. Különösen a fekete változata növeli az önbizalmat, türelmet és biztonságérzetet
 
 
Szakrális medálok: a szakrális medálok mindig a szakrális geometria, a természet összhangja és matematika alapjait ötvözik és stílusos ékszerbe. Segít harmóniába kerülni, jobban fókuszálni arra ami fontos és lényeges, nem elveszni a részletekben, és megőrizni az egyensúlyt akkor is, amikor bizonytalan a helyzet.
 
 
Merkaba kristály: Gyakorlatilag ugyanazon hatásokkal rendelkeznek mint a szakrális medálok, viszont ötvözik a szakrális geometriát az ásványok gyógy hatásával. Segítik a logikus, de szív alapú gondolkodást és érzéseket.
 
 
Ametiszt és lapisz lazuli: Évezredekre visszamenő hagyományokkal rendelkező kő, melyről már az ókorban is azt mondták, hogy segít távoltartani a negatív gondolatokat és energiákat. Tisztulásra, tisztításra is ajánlják.