Kedveld a Facebookon! :)

instagram


Gyors megrendelés,
Szállítási Információk

Kedvencek
Fiók
Vásárlói Visszajelzések
Kapcsolat

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek

Ritkaság - tigrisvas karkötő

Azonnal készleten, csak: 2
Ára: 1,990Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)- L (19-20cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm)- XL (21-22cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):

Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             

Ritkaság - tigrisvas karkötő

Gyönyörű karkötő, melynek mérete kb. 18-19cm. Gumis, tehát 18-22cm. Egyedi méretre is kérhető.

A tigrisvas egy vas-oxidot és foltokban jáspist tartalmazó tigrisszem fajta. A hullámzó változatos sávok és csillogások nagyon vonzóvá teszik ezt az ásványt. A tigrisszem jó hatással van a gyökércsakrára, energia töltést segít behozni, leföldel, spirituális és immun védelmet biztosít és feltölti az alsó három testet. Ezáltal segíti a magasabb tudatosság és energiák harmónikus és hatékony behozásának ideális energatikai körülményeinek meghozását. Nyugtató és kiegyensúlyozó, mely a felgyorsult idők világában segít visszakerülni az ember középpontjába és teljes tudatossággal harmonikusan megélni a fizikai világot.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram