Ritkaság - tigrisvas karkötő

  Tigrisvas karkötő
Azonnal, készleten, csak: 8
Ára: 1,720Ft Egység/db: 1
Méret (csuklód + 1-2cm):

Ennyit szeretnék:  
             

Ritkaság - tigrisvas karkötő

Gyönyörű karkötő, melynek mérete kb. 18-19cm. Gumis, tehát 18-22cm. Egyedi méretre is kérhető.

A tigrisvas egy vas-oxidot és foltokban jáspist tartalmazó tigrisszem fajta. A hullámzó változatos sávok és csillogások nagyon vonzóvá teszik ezt az ásványt. A tigrisszem jó hatással van a gyökércsakrára, energia töltést segít behozni, leföldel, spirituális és immun védelmet biztosít és feltölti az alsó három testet. Ezáltal segíti a magasabb tudatosság és energiák harmónikus és hatékony behozásának ideális energatikai körülményeinek meghozását. Nyugtató és kiegyensúlyozó, mely a felgyorsult idők világában segít visszakerülni az ember középpontjába és teljes tudatossággal harmonikusan megélni a fizikai világot.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A kézbesítést kérheted előre utalással ajánlott küldeményként,postapontra, vagy futárral. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes posta/futárköltségre. A délig leadott megrendelések általában következő, vagy azutáni munkanap kerülnek szállításra. Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet