Lápisz lazuli karkötő, fazettázott

Lápisz lazuli karkötő, fazettázott
Azonnal készleten, csak: 5
Ára: 6,990Ft Egység/db: 1
Karkötő hossza (csuklód méretéhez adj 2cm-t):

Eredetiség kártya (nem kötelező): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

 Ennyit kérek:  
             

Lápsz lazuli karkötő, melynek mérete kb. 18 cm. (és gumis, egyedi méretre is kérhető). A különleges csiszolási technika által fényben csillàmló szemek mérete kb. 7-8 mm.

Bevizsgált, valódi ásvány. Kezeletlen eredeti lápisz lazuli, nincs kékítve, mint a nagyon sötétkék lápiszok. Az 5000Ft alatti árkategóriában legjobb ár-érték arányű lápisz lazuli.

"A lápisz lazuli (más néven lazúrkő, ármenkő) legfontosabb összetevője a lazurit, ez adja csodás kék színét. Ezen kívül tartalmaz pirit (arany-réz csillogását adja), kalcit (sárgás-fehér csillogását adja) és szodalit ásványt is. A lapis lazuli elnevezést a középkorban kapta, mely a latin lapis (kő) és az arab azul (ég) szavak kombinációja. Az ezeregy éjszaka meséiként is emlegetik, hiszen színe és mintázata olyan, mint a csillagos égbolté. A Kr.e. 4. évezredtől ismert ásvány legősibb lelőhelye Afganisztán, ahol mai napig bányásszák. Kedvelt ékszerkő volt már az ókorban is, de templomok és előkelő paloták díszítésénél is alkalmazták, például kőmozaikokban (Taj-Mahal kőmozaikjai). Az ősi egyiptomiak az égbolt kövének nevezték és szent kőnek tartották. A piramisok sírkamráiban számos lazúrkőből készült talizmánt találtak, de Tutanhamon ismert halotti aranymaszkjának legfőbb díszítőeleme is volt. Európába a középkor végén jutott el, porrá zúzták és a legdrágább festékanyag lett az ultramarin, ami tengeren túlit jelent. A leghíresebb reneszánsz és a barokk festők (pl. Masaccio, Perugino, Tiziano és Vermeer) használták központi alakjaik (pl. Szűz Mária), valamint az ég és a tenger megfestéséhez. Johannes Vermes Leány gyöngy fülbevalóval című híres festményén a lány fejkendőjének szemet kápráztató kékjét is ásványunk adja. A lápisz arra tanít, hogy törekedjünk a csillagok felé, hiszen a csillagos égboltra emlékeztet minket. A lápisz támogatja a kitartást és bátorságot, fejlődik általa a belső erőnk és tartásunk, az önállóságunk, a figyelmünk. Megkönnyíti az emberekkel való munkánkat és kommunikációnkat, mert segít megnyílni. Elősegíti spirituális fejlődésünket, a szellemet bevezeti a belső világba, megérteti velünk a természetfeletti összefüggéseket. A lápisz a méltóság, bölcsesség, türelem, igazság és hűség energiáját hordozza. Erős védelmi kő, csak a jót és a semlegeset engedi be. Segít észrevenni a jelen környezet értékeit, az élet örömeit és megélni azokat. "

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram