Holdkő - Ametiszt megérzés karkötő

  Holdkő - Ametiszt megérzés karkötő
Azonnal, készleten, csak: 2
Ára: 3,500Ft Egység/db: 1
Méret (csuklód + 1-2cm):

Ennyit szeretnék:  
             

Holdkő-ametiszt megérzés karkötő.

Gyönyörű karkötő, melynek mérete kb 18cm (gumis, 18-21cm). A gyöngyök átmérője kb 8mm.

A karkötő úgy készült el, hogy spirituális csatorna legyen. Ezt azt jelenti, hogy tartósabb hosszú távon, mint egy feltöltött karkötő. Az ereje nem szimplán a kövekben van, tehát ha valaki csak összefűzi ezeket a köveket nem kapja meg ugyanezt az energiaminőséget.

A különbség e között és az ametiszt karkötő extra között az, hogy úgy van megfűzve, hogy különlegesen a megérzéseket erősítse. Spirituális médiumi karkötő, melyben annak ereje nemcsak az ametisztben és a fazettázott holdkőben van. Ereje tartós, hosszabb távú, mint egy feltöltött karkötőé, mert sierült megtalálnom a módot, hogy tud a karkötő energia channeling-ként (erre magyar szó nehezen mondható) működni.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A kézbesítést kérheted előre utalással ajánlott küldeményként,postapontra, vagy futárral. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes posta/futárköltségre. A délig leadott megrendelések általában következő, vagy azutáni munkanap kerülnek szállításra. Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet