Biotit karkötő

Azonnal készleten, csak: 4
Ára: 3,800Ft Egység/db: 1

Méret (csuklód + 1-2cm)- XL (21-22cm) Előrendelése


Méret (csuklód + 1-2cm):

Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: biotit, karkötő

Biotit karkötő

Extra ritka biotit karkötő, mely szemeinek mérete kb.6mm (több, mint fél centi).

A biotit egy nagyon ritka ásvány, mely segíti az ötletek gondolatok, megszületését, fizikai létre való behozását és a föld jegyű-típusú emberek számára valós születést is segíti. Érdekes, a labradorithoz, vagy hiperszténhez hasonlóan halvány irizálású kő, érdekes színtelen - zöldesbarna színnel. A biotit a szilikátásványok közé tartozik, az egyik legfontosabb kőzetalkotó, főleg magmás közetekben fordul elő. Természetes állapotában nagyon sötét színű, feketésbarna, de lehet egészen mélyfekete is. A biotit belső munkálkodások jó kiegészítője lehet, hiszen segítségével könnyebben reflektálhatunk önmagunkra, felismerhetjük hibáinkat, de abban is haszunkra válhat, hogy ebben a nehéz folyamatban ne essünk teljesen kétségbe és közben ne feledjünk el törődni magunkkal, szeretni és megbocsájtani. Emellett rugalmasabbá is teszi használóját, ami a mindennapi életben nagy hasznára válhat, hiszen így könnyebben alkalmazkodik majd a nehezebb helyzetekben is. A biotit segítségével megláthatjuk magunkban azokat a tulajdonságokat, amiket másokban is látunk és tisztelünk, ám belsőnkben eddig nem sikerült még felfedeznünk. 

 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram