Személyre szabott ásványok + tanácsadás, konzultáció

Személyre szabott ásványok + tanácsadás, konzultáció
 
Azonnal készleten, csak: 9
15,000Ft
Eredetiség garancia
Szállítási idő: 1-3 munkanap
 Ennyit kérek:  
Milyen ásvány segítene téged a leginkább?
 
Egy merőben új módszer, mely kombinálja a kristályok, család rendszerek, spirituális látás és lelki fejlődés módszereit. Az embert egy egységként kezeli, és ennek megfelelően segít a befelé figyelésben.
 
Egy kérdőív segítségével felmérjük, jelenleg mi az a terület ahol haladni szeretnél fejlődés területén mit szeretnél elérni, hol tartasz, és mik a legfontosabb tulajdonságaid. Ennek keretén belül maga a kérdőív kitöltője is felkészül lelkileg a változásra, ez fontos beavatás része a folyamatnak, megtörténik a tiszta célok meghatározása. Ez azért is fontos, mert nagyon sokszor az ügyfelek egy egy problémát említenék meg, mely valójában már csak egy jelentkező tünet vagy tünet együttes, és arra ásványt ajánlani nem szünteti meg a probléma okát.
 
A második részben elkészítem neked személyre szabottan azt a karkötőt ráhangolódás, tisztánlátás és szellemi vezetők bevonásával, mely leginkább segítségedre válhat. A karkötő tehát személyre szabott lesz. Minimum 2, maximum 4 féle ásvány kombinációja. Az ásványok kombinációja titok mindaddig amíg kézhez nem kapod, így a gondolatok, elme, és elvárások nem tudják befolyásolni a végeredményt, és az elért hatás tökéletes lesz, ráadásul egy igazi meglepetésen lehet részed!
 
(Kérésre karkötő helyett marokkő csomagot állítok össze.)
 
A harmadik rész egy 30 perces telefonos vagy online konzultáció Skype-on vagy Zoom-on, melynek során van lehetőség egyedi kérdésekre és technikákat, tanácsokat osztok meg. 
 
Válaszd a tiszta kerek kép általi utat, és válaszd ezt a megoldást ha úgy érzed együtt rezonál veled a kiteljesedés útján!
 
Fülöp Tibor
20 éve az ásványok és belső utazás ösvényén

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


Kövess a facebookon
Instagram oldalunk