Kianit gyűrű, állítható méret

Azonnal készleten, csak: 1
Ára: 4,950Ft Egység/db: 1
Eredetiség kártya (nem kötelező): 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

 Ennyit kérek:  
             
Címkék: kianit, gyűrű, kék

Kianit gyűrű, állítható méretű

Egy db egyedi méretre állítható kianit gyűrű.

A kianit a szilikátok osztályába tartozó ritkább ásványfaj. Neve a görög küanosz (kék) szóból származik. Az 1800-as évek óta diszténnek is hívják, mely elnevezés a görög disz (kettős) és a sztenosz (erő) szavakból ered. A kianit selymes, gyöngyház-üveg fényű kő, melynek igazán minőségi példányaiban megfigyelhető a macskaszem jelenség is. Magas alumínium tartalmának köszönheti gyönyörű színét, mely a kék sok árnyalatában pompázik: búzavirág-, ibolya-, vagy kobaltkék is lehet. Létezik fekete, illetve zöldes színben is, de a drágakő minőségű kék kövek a legkeresettebbek. Keletkezésekor nagy kristályokat képez, melyek általában hosszúkás és téglalap alakúak, vagy lépcsős jellegűek, szálas szerkezetűek, ami a több irányba való hasadás képességét eredményezi. Jelentősebb lelőhelyei: Svájc, USA és Brazília.

A kianit határozott, de finom rezgésű kristály, ragyogó energiával. Csodálatos közvetítő kő, univerzális hídként biztosít számodra összeköttetést a fenti és a fizikai világ között. Felerősít egyes spirituális képességeid és segít abban, hogy a spirituális energia gondolatokban öltsön testet. Támogatásával áthidalhatod a kommunikációs nehézségeket, megnyitja a kommunikációs központokat. A torokcsakrát megnyitva megkönnyíti az őszinte kommunikációt, hogy szíved személyes igazságát bátran kommunikálva, megértesd magad másokkal. A kianit tehát a szívből, határozottsággal és rendszerezettséggel történő kommunikáció köve. Támogatja a személyes igazságod kimondását és bátorságra tanít. Arra ösztönöz, hogy légy őszinte magaddal és másokkal is. Tanítása, hogy előre haladni őszinte kommunikációval lehet, és a bátorság nem azt jelenti, hogy nem félsz, hanem azt, hogy tudatosítod a félelmed gyökerét, ami ezzel szépen lassan fel is oldódik. A kianit adta békés energia segít a nyugodt, higgadt önkifejezésben. Utat tör a zavarban és a tudatlanságban, serkenti a magasabb rendű tudatosságoddal való folyamatos kapcsolattartást, összekapcsol a legmagasabb frekvenciákkal. A kianit segíthet behozni olyan szituációkat, melyek megmutatják az áldozat mentalitást, és segíthet visszafogni azokat az ismétlődő érzelmi mintákat, amelyek nem támogatják az energetikai meződet és a spirituális fejlődésed, megvilágosodásod. Egyes beszámolók szerint gyengéd energiái vonzzák a fénylényeket, amilyenek például az angyalok és a szellemi útmutatók. A kianit kiváló társ meditációknál is, mert segíti az összpontosítást és az elmélyülést önmagadban. Támogathatja a szellemi vezetőiddel való kommunikációt érthető és felfogható módokon, amennyiben nyitott és kész vagy rá. Feng shui mesterek szerint nyugtató energiája otthonodba is elhozza a békét és szeretetet. Üzenete: beszélj tisztán!

A kianit akkor kell neked:

·         ha felettes éneddel szeretnél jobban kapcsolódni

·         ha belső békéd és egyensúlyod szeretnéd helyre állítani

·         ha a tisztább kommunikációt akarod fejleszteni

A kianit segítségedre lehet:

·         amikor a személyes igazságod szeretnéd kifejezni

·         ha spirituális útmutatásra van szükséged

 

Hogyan és mikor tudod kézhez venni?

Gyorsan és pontosan. Választhatsz postai vagy futár küldési módot, fizetési mód alapján. Előre utalás vagy utánvétes fizetési módot a rendelés leadásakor tudod megadni.

Van lehetőség összeghatártól ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. A szállíási- és rendelés összeállítási idő általában 2-3 munkanap, bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre és különlegességekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amilyen követ csak lehetséges! Ha kérdésed van, elérsz minket itt: Kapcsolat

 

Hasonló termékek

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez beszerzési folyamattól függően a jelnlegi rendkívüli időszakban több hétbe vagy hónapba is telhet és pontos becslést nem tudunk előre megállapítani.

Egyedi ezüst termékeknél igyekszünk hasonlóval szolgálni, azonban formában vagy méretben egyezőt nem áll módunkban garantálni minden esetben.

Feliratkozás várólistára

Add meg a neved és e-mail címed, hogy elsők között értesítést kapj, amikor a termék elérhető lesz.
Ez egy- több hétbe is telhet.

Egyedi medáloknál igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram