Kedveld a Facebookon! :)

instagram


Gyors megrendelés,
Szállítási Információk

Kedvencek
Fiók
Vásárlói Visszajelzések
Kapcsolat

Korábbi hírlevelek:
Ásvány hiedelmek

Hogyan különböztetsd meg? - Utánzatok és eredetiek

Enhidro kvarc ásvány csúcs, ritkaság! (víz a hegyikristályban)

Azonnal készleten, csak: 6
Ára: 2,980Ft
Eredetiség igazolás: 
Egy igazolás arról, hogy 10 éves tapasztalattal, a legjobb tudásunk szerint a követ megvizsgálva azt eredetinek találtuk. Ez nem egy sima certifkát, hanem örök élettartamra szóló garancia, hogy igazi ásványt vásároltál. A valódiság garancia enélkül is érvényes.

Ennyit kérek:  
             
Címkék: enhidro, kvarc

Enhidro kvarc

Az enhidro kvarc egy olyan hegyikristály, melben ősvíz, víz zárványok vannak a kristályon belül (kékkel bekarikázva).
Mérete kb 3 cm.

Az enhidro kvarc tulajdonképpen egy tiszta, átlátszó kvarcdarab, ami tartalmaz egy kis buborékot, amiben gáz vagy valamilyen folyadék található. Nevét is innen kapta – ezek a főleg Tibetből származó kövek elég ritkák. Használata főleg annak ajánlott, aki éppen valamilyen párkapcsolati problémába ütközött életében, vagy tárgyal, kommunikál: ez a kristály empatikusabbá tesz, így könnyebben megérthetjük a másik álláspontját, segíthet, hogy előrébb lépjünk kapcsolatunkban. Emellett egy nagyon erős védelmező erővel is bír, távol tartja viselőjétől, használójától a negatív energiát. 
 

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?

Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre. Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

 

Feliratkozás várólistára


Írd be a neved és e-mail címed, hogy értesítést kapj amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-4 hétbe is telhet. Egyedi medáloknál is igyekszünk hasonlóval szolgálni.


instagram