Ametrin (ametiszt - citrin) csúcs, csiszolt energia rúd

  • Azonnal készleten, csak: Előrendelésre

  • 5 290Ft


Bővebben

Ametrin (ametiszt - citrin) csúcs, csiszolt energia rúd

Hatlapú, csiszolt ásvány csúcs, energia rúd, melynek a mérete kb. 4 cm, és kb. 2 cm vastag.

Az ametrin egy ritka kvarc változat, melyben az ametiszt és a citrin egyedien ötvöződik. E két csodás ásvány egybeolvadására utal elnevezése, illetve színe is. Mesés ibolya-lila és aranysárga színét a kristályokban lévő vas oxidációja és a mangán eredményezi. Legfőbb lelőhelye Dél-Amerika, főként Bolívia, ezért bolivianit néven is ismert.

Az ametiszt és a citrin egyesülése egy fantasztikus, új energia impulzust alkot. Az ametrin ötvözi a a citrin maszkulin energiáját és az ametiszt feminin energiáját, mely nemcsak szerelmi, de bármilyen más emberi kapcsolat kiegyensúlyozását támogatja. Tudatosságot, erőt és magabiztosságot ad a változtatáshoz. Ez a csodás kő segít elmélyíteni spirituális kapcsolatod az isteni forrással, és megnyitja elméd a végtelen kreativitás előtt. Azzal, hogy az univerzális életerő energiája átáramlik rajtad, megemeli a rezgésszinted, ezért különösen hasznos alkotók, művészek számára. Az ametrint nevezhetjük a múzsák kövének is, hiszen segíthet kapcsolatba lépni az isteni ihletésű ötletekkel, információkkal és manifesztálni azokat. Ösztönzi minden lehetőséged feltárását, kreatív megoldásokat hoz le számodra. Ez a kő a mindennapi valóságon túlra viszi az intellektust, hogy a magasabb tudatossághoz tudj kapcsolódni. Energiarendszered finoman egyensúlyba hozza. Segít felfedezni a testi betegségeket okozó energiablokkokat, belső munkád során pedig támogat azok feloldásában. Betekintést enged az érzelmi szorongás mögöttes okaiba. Segít összehangolni a gondolataid és a cselekedeteid. Nyugtatja az elmét, gondolat és érzelemtisztító kő, ezzel a képességgel pedig segít felszabadítani az örömöt. Támogat abban, hogy jó érzéssel higgy önmagadban. Erősíti az optimizmust, az önszeretetet és a kiegyensúlyozottságot. Erősíti benned azt a képességet, hogy el tudd fogadni magad és másokat is. Megmutatja, hogy minden ember és élőlény kapcsolódik egymáshoz, segít legyőzi az előítéleteid és elengedni a másokhoz való hasonlítgatást. Segítő társad lehet az önszabotázs és a halogatás leküzdésében. Kiváló azok számára is, akik könnyen befolyásolhatók, segít a saját belső erő és stabilitás kialakításában, a határvonalaid békés és szeretetteljes meghúzásában. Belső munkád során segít finoman felszabadítani az érzelmi és mentális blokkokat, illetve oldani a múltbéli, transzgenerációs negatív érzelmi programozást is. Bőséget vonzó ásványnak is tartják, ezért sokan egy apró ametrint hordanak a pénztárcájukban, de ez a csodás kő nemcsak anyagi, hanem lelki bőséget is hozhat az életedbe. Áldásos erejének köszönhetően támogat a spirituális képességeid megélésében. Segít megnyílnod és meditáció során is remek társad lehet.

Hogyan és mikor tudom kézhez venni?


Gyorsan. A következő fizetési/szállítási módok lehetségesek:

- Előre banki utalással az átutalás beérkezését követő 2 munkanap alatt,
- Utánvéttel ha délig leadod a rendelésed, akár másnap (1 munkanap múlva) kézben tarthatod.

A szállítási módot a rendelés leadásakor a Pénztárnál tudod megadni. Van lehetőség bizonyos összeg felett ingyenes kiszállításra, és sürgős aznapi, vagy szombati kézbesítésre.
Bővebben a szállításről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

A webáruházról


A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez.

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: KapcsolatCímkék ametiszt, csúcs