Ametiszt fülbevaló II. párban

  Gyönyörű ametiszt fülbevaló
Azonnal, készleten, csak: 3
Ára: 1,000Ft Egység/db: 1
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: ametiszt, fülbevaló

Ametiszt fülbevaló, népszerű kivitelben, de kérhető biztonsági kapoccsal is ez a kristály fülbevaló. Az ár egy párra értendő.

Az ametiszt ásvány gyógyhatása, pozitív tulajdonságai:

Megvéd, biztonságban tart. Növeli a harmadik szem látó képességét, segíti a vizualizációt, megóv a nem kellemes belső és külső gondolatoktól. A nőiség kövének is tartják, sokan Szent Mihállyal, illetve védelmével hozzák társításba. Segít ötletelni, és fejleszti a krativitást. Hatása egészséges pozitív életfelfogást eredményez. Egyensúlyba hozza a helyes itélőúképességet. A fejlettebb csakrarendszerben a szakrális csakrához tartozik, a régebbi rendszerben a harmadik szem csakra köve volt.

Az ametiszt hatásáról és tisztító erejéről sok érdekes hiedelem forog ezért 2014-ben hírlevél formájában ki fog derülni, hogy ezek közül melyek működnek gyakorlatban is.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Előrendelés

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj, amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet