Impresszum

A webáruház tulajdonosa: Fülöp Tibor
Telefonszám: +36 (30) 2808628 (napközben 11 és 16 óra között hívható)
E-mail cím:
info@gyogyitokovek.eu
Bankszámlaszám: 16200144-18518337
Iban szám: HU05 1620 0144 1851 8337 0000 0000
Bejelentett székhely: 1191 Budapest Arany János u 2-14 - nem bolti üzlet
Honlaptérkép

Adószám:65943333143 Nyilvántartási szám: 29904910
Statisztikai számjel: 6594333314366223101
Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat száma: NAIH-59280
Tárhelyszolgáltató: EVOLUTIONET Kft.,
7342 Mágocs, Széchenyi u. 75., (Cg. 02-09-075023)
info@domain-tarhely.net


 

 

A megrendelést postai úton, vagy emailben, telefonon is leadhatod.

A vásárláshoz certifikát előre fizetés esetén kérhető. A vizsgálat és szakértés összege minimum 12000Ft + Áfa, mely a termék összegén felül fizetendő. A certifikát és a szakértés ideje plusz 5 munkanap. A vizsgálatot harmadik fél végzi, melyre az árváltoztatás jogát fenntartja. A Gyógyító Kövek "ez valóban ásvány" garanciát vállal a certifikát nélkül kiadott termékekre is, kivéve ha az nem ásványként van feltüntetve (pl. opalit, vagy bőr nyaklánc).

Minden vásárláshoz Gyógyító Kövek papír alapú számlát állít ki, mely minden tekintetben a követelményeknek elégtételt tesz. A számlán alapértelmezett megnevezésként ásvány ékszer csomag szerepel. Tételes számla, más megnevezés igényét a Vevőnek vásárlás után legkésőbb egy órával e-mailben vagy előtte jelezni kell. Ennek el nem olvasása miatt reklamációt nem fogadunk el.

Az online rendelés során a kapcsolatfelvétellel és vásárlással az Ügyfél hozzájárul az online vásálási feltételekhez, valamint véleménye v. névtől mentesen, anonim jelleggel megjelenhet a honlapon.

A postai csekken fizetésről:

Nagyon lassan írja jóvá a bank és nagyon nehéz beazonosítani. Pontosan ezért kérjük, hogy ezzel kapcsolatban vegye fel még fizetés előtt velem a kapcsolatot. Ha teheti, ne csekken fizessen, ha mégis akkor azt megadott címre várjuk, nem bankszámlaszámra. Ilyen fizetés előtt tehát egyeztetni szükséges!

 

Jogi nyilatkozat

 

A Gyógyítókő egy internetes ásványbolt Budapesten, valós raktárkészlettel. Azonban az önkormányzati rendelkezések hivatalosan nem engedélyezik a személyes átvételt a megadott címen.

Az itt található összes adat  és feltétel tájékoztató jellegű, melyekre nem egyértelmű kérdés esetén és egyéb ellentmondás esetén az NFH elvei érvényesek.

Az itt található összes tartalom a tulajdonos szerzői jog tulajdonát képviseli. Részben vagy egészben történő másolás csak a tulajdonos beleegyezésével lehetséges, bármely ezekhez tartozó, vagy hasonló cselekdet beleegyezés nélkül során a Gyógyító Kő ávány áruház tulajdonosa - Fülöp Tibor - jogi úton érvényesítheti igényét.

Bármelyik medál kérhető ovális díszes tibetiezüst akasztórésszel plusz 100Ft-ért.

(A tibetiezüst egy ötvözet, melynek van pár ezrelék ezüsttartalma.)

A karkötők és nyakláncok méretének tűréshatára 1cm, de a Kapcsolat menün keresztül, vagy e-mailen egyedi méretet is megadható - amennyiben erre utaló ellentétes információ nincs a termékleírásban. 19cm-ig karkötők egyedi méretre rendelése díjmentes. A karkötők mérete mindig a kiterített hosszra vonatkozik.

A medálok mérete akasztórésszel együtt értendő.

Változások a szerződési feltételekben az elállási jogot illetőleg a 2014 jún 13-án hatályba lépett Korm. rendelet alapján:

Az elállási jog határideje 14 napra bővült, a fogyasztónak az elállási jog gyakorlásától számított 14 napon belül vissza kell szolgáltatni az elállt terméket és a termék ellenértékét 14 napon belül kell visszatéríteni. A webshop arra törekszik, hogy a kijavítást, vagy a cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze.

Kétértelmű megrendelési adatok esetén - egyeztetési kísérletet követően - a Gyógyító Kövek és annak tulajdonosa fenntarthatja a jogot arra, hogy a megrendelést törölje.

A "Gyógyító Kövek"  név egy ezoterikus kifejezés, az itt kapható termékek hivatalosan nem helyettesítik az orvosi gyógyítást, hanem azt és a személyes fejlődést szeretnék a használó hiedelmeinek megfelelően kiegészíteni, többlet értékkel és segítséggel bővíteni. 

IGYEKSZEK MINDENT, LEHETŐ LEGJOBB TUDÁS SZERINT, HELYESEN MEGMUTATNI ÉS SZOLGÁLNI, VISZONT TERMÉSZETES ÁSVÁNYOK RÉVÉN NEM VAGYOK FELELŐS MINIMÁLIS SZÍNBELI ELTÉRÉSÉRT, VAGY ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNYÉRT. BÁRMI AMINT PICIT IS VÁLTOZIK, A KIÍRÁST, A FOTÓKAT IS LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL ORVOSLOM. PRÓBÁLOK MINDENT MEGTENNI KORREKTÜL, HOGY ELÉGEDETT LÉGY ÉS ÖRÖMMEL ÉLVEZHESD A KINCSEIDET. - Üdvözlette: Fülöp Tibor, WWW.GYOGYITOKOVEK.EU  Ásvány ékszer webáruház.