Arany rutilkvarc medál, ezüst

  Arany rutilkvarc
Azonnal, készleten, csak: 1
Ára: 12,500Ft Egység/db: 1
Ennyit szeretnék:  
             
Hasonló keresések: arany rutilkvarc, medál

Arany rutilkvarc medál, extra

Aranyrutilkvarc medál ezüst foglalatban, melynek mérete kb. 3.5cm.

Színváltó aranyrutil, napfénynél minél sárgább, gyönyörű, ahogy a fény megcsillan rajta.

Az aranyrutilkvarc: kvarckristályban arany színű, selyemfényű rutil szálak találhatók. Gyakran angyalhajnak is hívják.  Az aranyrutilkvarc a a szív legfelsőbb sugarainak az aspektusát hozza, segít a legmagasabb szintű szeretet elérésében és magasan spirituális kő. A teremtés II. sugarához tartozik, segít tisztán, szívből Iátni és segít beengedni az optimizmus és bőség sugarát az egyén befogadó képességének megfelelően.

A webáruházról

A Gyógyító Kövek ásvány ékszer webáruház egy Magyar vállalkozás, ami már több, mint 10 éve eredeti ásvány ékszerekre szakosodott. Minden ásvány terméket bevizsgálunk és arra belső eredetiség garanciát vállalunk! :)

Megrendelésed e-mailen, telefonon, és honlapon keresztül is leadhatod. Ami megtetszik, annál kattints az "Ezt választom" gombra, majd jobb fent a Pénztár feliratra, hogy megadd szállítási adataidat a megrendelés érvényesítéséhez. 

Nem találod, amit keresel? Beszerezzük amit csak lehetséges!

Telefon: +36 30 2808628

E-mail: Kapcsolat

Hogyan és mikor kaphatom meg?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap előre utalás esetén. Van lehetőség utánvétes fizetésre, és ingyenes szállításra is! Bővebben erről a Szállítási feltételekben olvashatsz.

 

Hasonló termékek

Notify Me

Írd be a neved és az e-mail címed, hogy értesítést kapj,
amikor megrendelheted. Ez terméktől függően 1-3 hétbe is telhet